Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

464
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu valoarea, modelele sunt perfecte pentru cei care caută un dispozitiv portabil, fiabil și rentabil pentru a ține pasul cu viața de zi cu zi.

Samsung Chromebook seria 4 a ajuns în cele din urmă în Marea Britanie, oferind specificații decente la un preț convenabil. Samsung Chromebook 4 are un ecran HD de 11,6 inch (29,46 centimetri) și 32GB de stocare. Modelul 4+ prezintă un ecran Full HD de 15,6 inch (39,62 cm) și un spațiu de stocare de 32GB. Samsung oferă pentru acesta și opțiunea unui model de 64GB, cu un preț ceva mai mare.

Chromebook seria 4 cu design elegant, modern

Seria Samsung Chromebook 4 are un design elegant și frumos. Cu aspectul simplu, dar sofisticat, al unui dispozitiv premium fără șuruburi vizibile, noile laptopuri elegante oferă o experiență estetică și funcțională perfectă. Datorită hardware-ului subțire și de înaltă calitate, ambele dispozitive sunt excepțional de subțiri, ușoare și portabile pentru utilizarea în deplasare. Samsung Chromebook 4 și 4+ au baterii de lungă durată pentru a vă concentra asupra muncii, studiului sau streamingului.

Noile modele combină performanțele la nivel înalt cu portabilitatea și un preț extrem de competitiv. Cu spațiu de stocare de până la 64GB de memorie, 4GB de RAM și un puternic procesor Intel Celeron N4000, utilizatorii pot stoca mai mult, pot face mai mult și pot face totul mai repede. Linia Chromebook 4 este, de asemenea, echipată cu cel mai recent standard în conectivitate fără fir, cu capacități Wi-Fi Gigabit. Descărcați conținut de înaltă definiție instantaneu, încărcați pagini web și transferați gigabiți de date în câteva secunde.


Un Chromebook este un laptop sau tabletă care rulează sistemul de operare Chrome bazat pe Linux. Primele Chromebook-uri au fost produse de Samsung și Acer și au fost lansate la vânzare în 2011. În 2013, 1,76 milioane de Chromebook-uri au fost vândute numai în SUA.

Experiența Google pe noile laptopuri Samsung

Cu funcționalitatea USB-C încorporată nu doar pentru putere, ci pentru transfer de date de mare viteză, la o rată de până la 5 Gbps, încărcați fișierele de prezentare într-o clipă. Conectați Samsung Chromebook 4 sau 4+ la un monitor 4K și treceți la Ultra-HD pentru prezentări, emisiuni TV sau jocuri. Cele două laptopuri au fost lansate în Statele Unite anul trecut.

Cele două Chromebook-uri 4 oferă toate avantajele unui Chromebook: creați și colaborați cu ecosistemul Google; zburdați pe web pe Chrome; și profitați de ofertele Magazinului Google Play instantaneu. Inovațiile hardware Samsung aduc portabilitate, putere și conectivitate excepționale pe aceste laptopuri. În plus cu un design elegant și ușor, această experiență Chromebook este mai bună ca niciodată.

Samsung Chromebook 4 și 4+ vine, de asemenea, cu Asistentul Google încorporat. Pentru cei care doresc să actualizeze calendarul sau să răspundă la un mesaj, să scrie o notă sau să verifice știrile, pur și simplu spun „Hei, Google”.

Laptop-urile sunt disponibile din 25 noiembrie pe www.samsung.com/uk/, cu o lansare mai largă pentru comercianți anul viitor. Modelul 4+, este disponibil în Platinum Titan cu două variante de stocare: 349,99 £ pentru stocare de 32GB și 379 lire sterline pentru 64GB de stocare. Samsung Chromebook 4 este disponibil tot în culoarea Platinum Titan, cu stocare de 32GB, la un preț de 299,9 £.