Samsung Electronics a lansat seria Galaxy M în Brazilia

1354

Samsung a lansat noua serie Galaxy M în Brazilia. Toate cele trei telefoane Galaxy M, Galaxy M10, M20 și Galaxy M30, vor fi disponibile în Brazilia începând cu 16 mai. Dispozitivele vor fi vândute numai prin intermediul magazinelor de vânzare online.

Seria Samsung Galaxy M, care include cele trei telefoane inteligente, vine cu Infinity Display și camere foto avansate. Toate sunt cu baterii mari și o durată lungă de viață a bateriei, ideale pentru utilizatorii amatori de multitasking. Aceste telefoane au fost lansate inițial în India. Sunt informații, momentan neconfirmate, că aceste telefoane vor ajunge în Europa și în România.

Galaxy M întărește angajamentul companiei Samsung de a oferi opțiuni care să răspundă diverselor categorii și profiluri ale consumatorilor. Seria Galaxy M oferă la prețul său cea mai bună experiență smartphone„. A declarat Renato Citrini, directorul diviziei Mobile Devices, Samsung Brazil.

Samsung Galaxy M30 este cel mai bun din această gamă

Samsung a lansat seria Galaxy M în India în luna ianuarie a acestui an. Gama include până acum trei telefoane inteligente, toate având un aspect similar, același ecran, camere multiple la spate și baterii mari. Galaxy M30 este cel mai avansat dintre cele trei lansate în Brazilia. Dispune de un ecran Full HD+ Super AMOLED Infinity-U de 6,4 inch și are la interior procesorul Samsung Exynos 7904. Samsung Galaxy M30 are configurație de memorie de 4 GB + 64 GB în Brazilia.

În Brazilia sunt două fabrici Samsung care pot produce peste 12 milioane de telefoane. În 2014 persoane înarmate au atacat o fabrică Samsung din apropiere de Sao Paulo. Au luat ostateci mai mulți muncitori și au furat câteva camioane de smartphone-uri, tablete și computere de tip notebook, în valoare de peste 36 milioane de dolari.

Pentru utilizatorii care iubesc să înregistreze fiecare moment cu prietenii și familia Galaxy M30 beneficiază de triple-camera la spate. Camera primară de 13 MP este însoțită de una de adâncime de 5 MP și una cu obiectiv cu unghi larg de 123° de 5 MP. Există, de asemenea, o cameră foto frontală de 16 megapixeli cu suport Live Focus. Puteți să personalizați fotografiile într-un mod distractiv, datorită filtrelor, emoji-urilor și ștampilelor disponibile pe telefonul smartphone.

Dispozitivul este dotat cu o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și are un cititor de amprente pe spate. Tehnologia audio Dolby Atmos, care reproduce sunete cu efecte tridimensionale și oferă o senzație de imersiune mai mare atunci când vizionați diferite materiale, este pe Galaxy M30. Smartphone-ul va fi disponibil în negru și albastru începând cu data de 16 mai la magazinul online Samsung și comercianții online din Brazilia. Prețul recomandat este de 1.499 BRL – reali brazilieni, aproximativ 340 euro.

Samsung Galaxy M10 și Galaxy M20, camere mai puține

Galaxy M10 și M20 sunt dotate și ele cu afișaje Infinity-V de 6,2 inch și respectiv 6,3 inch cu rezoluție HD+ și respectiv rezoluție Full HD+. Galaxy M10 este alimentat de procesorul  Exynos 7884, în timp ce Galaxy M20 primește un chipset Exynos 7904.

Ambele telefoane beneficiază de o configurare duală a camerei pe spate, cu o cameră primară de 13 MP și o cameră Ultra-Wide de 5 MP. Camera foto frontală de pe Galaxy M20 are 8 MP și cea de pe Galaxy M10 are 5 MP. Galaxy M20 se mândrește cu o baterie uriașă de 5.000 mAh, în timp ce M10 primește o baterie de 3.400 mAh. Galaxy M10 are pentru identificare recunoașterea facială. Galaxy M20 are recunoaștere facială și un cititor de amprente digitale. Toate telefoanele din seria Galaxy M rulează Android 8.1 Oreo cu Samsung Experience 9.5. Sunt planificate să primească Android 9 Pie mai târziu în acest an.

Galaxy M10 vine cu 3 GB de RAM + 32 GB  și are un preț de 899 BRL, aproximativ 205 euro, în timp Galaxy M20 are 4 GB de RAM + 64 GB stocare. Galaxy M20 costă aproximativ 270 €. Opțiunile de culoare sunt albastru și negru la fel ca cele existente pe Galaxy M30.