Acasă Stiri Samsung a lansat televizorul MicroLED The Wall în India

Samsung a lansat televizorul MicroLED The Wall în India

Samsung a lansat televizorul de lux The Wall la CES 2018. La sfârșitul anului 2018 aceste televizoare bazate pe tehnologia de afișare MicroLED au ajuns la vânzare. Televizoarele The Wall oferă un design modular care permite utilizatorilor să personalizeze dimensiunea ecranului prin adăugarea sau eliminarea modulelor.

Acum Samsung a lansat The Wall în India. Prețurile sunt între 490.000 și 1.680.000 de dolari. Da, ați citit bine! Oh, apropo, aceste prețuri nu includ taxe. „The Wall – Peretele” este un ecran MicroLED, aproximativ ca un OLED, dar mai bun și mult mai scump. Seria The Wall MicroLED include mai multe dimensiuni, care variază de la o diagonală de 146 inch (370,84 cm) în 4K, la 219 inch în 6K la 292 inch (741,68 cm) în rezoluție 8K.

Samsung The Wall în două variante, Luxury și Profesional

The Wall are două variante: The Wall Luxury și The Wall Pro. The Wall Luxury se adresează consumatorilor care caută un ecran de divertisment pentru locuințe de înaltă calitate. The Wall Luxury a fost prezent în acest an și la Monaco. The Wall Profesional se adresează întreprinderilor și oferă funcții relevante pentru afaceri.

Samsung a anunțat că afișajul The Wall MicroLED va fi disponibil în India începând cu 5 decembrie 2019, exclusiv de la Samsung Executive Briefing Center din Gurgaon. Acolo de obicei Samsung vinde produsele sale ultra-high-end. Samsung oferă, de asemenea, vizualizări private ale acestor produse, iar pentru a le vedea, va trebui să pre-comandați în prealabil unul.

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) este o interfață audio/video proprie pentru transmiterea datelor video/audio. Fondatorii HDMI au fost Hitachi, Panasonic, Philips, Silicon Image, Sony, Thomson, RCA și Toshiba. Dezvoltarea HDMI a început 16 aprilie 2002 și a ajuns la vânzare la sfârșitul anului 2003.

Aceste televizoare au un design cu adevărat unic. The Wall este echipat cu un procesor modular cuantic Quantum Processor Flex , AI-upscaling, HDR10+, luminozitate maximă de 2.000 nits, o rată de actualizare de 120 Hz, luminozitate de 2000 de nits și conexiune HDMI. Samsung spune că are o durată de viață de peste 100.000 ore, printre alte funcții.

Cu o grosime mai mică de 30 mm, un design subțire și fără margini, are rame de decor personalizabile care permit afișajului să se integreze perfect în orice spațiu fără a perturba vizionarea pe ecran și dincolo de ecran. Când nu este folosit, The Wall poate fi setat pe Modul Ambient. Acest mod poate afișa o mare varietate de lucrări de artă, fotografii și artă video sau imagini personalizabile.

Televizorul Samsung The Wall pentru gusturi exclusiviste

Vedem o mulțime de oportunități pentru The Wall în India. India are aproximativ 140 de miliardari și peste 950 de multi-milionari„. A declarat pentru agenția de presă IANS (Indo-Asian News Service), Puneet Sethi, vicepreședinte Consumer Electronics Enterprise Business, Samsung India. „Luxul înseamnă să oferim o experiență personalizată. Cu The Wall, ne-am propus să creăm un produs spre deosebire de orice altceva este potrivit stilului de viață și gustului celor care caută cele mai exclusiviste și premium experiențe vizuale„.”Suntem siguri că până la sfârșitul anului 2020, The Wall va contribui cu 10-15%  la veniturile Samsung Display„.

Cum am scris mai sus, linia Samsung The Wall vine în două versiuni – The Wall Luxury și The Wall Profesional. Cu toate acestea, gigantul high-tech nu a menționat în care dintre cele două categorii se încadrează cele trei dimensiuni de display-uri recent lansate în India.

Stiri

Samsung Biologics înregistrează un salt de 65% ca venituri

Scriem cel mai mult pe iLoveSamsung despre smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, televizoare sau alte extraordinare dispozitive sau aparate Samsung. Dar gigantul tech se...

Samsung intenționează să adauge videoclipuri la mesageria smartphone

Smartphone-urile viitoare ale gigantului tech - inclusiv dispozitivul tip clamshell numit neoficial „Galaxy Z Flip” și seria emblematică Samsung Galaxy S20 -...

Modelele Galaxy S20 5G ar putea fi mai ieftine decât Galaxy S11 5G

În urmă cu puține zile am scris despre prețurile seriei Samsung S20. Acestea vor fi mai mari cu cel puțin 50 de...

Galaxy M11 și Galaxy A11 cu Android 10 certificate de Wi-Fi Alliance

Samsung lucrează la două noi smartphone-uri cu preț redus, numite Galaxy A11 și Galaxy M11. Ambele dispozitive au făcut un mare pas...

Galaxy Note 10 Lite este la vânzare în India, costă 495 de euro

Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost lansat în India. Telefonul, lansat alături de Galaxy S10 Lite la începutul acestei luni, este...

Samsung își extinde gamele de electrocasnice cu produse noi și inteligente

Samsung este numărul unu la cele mai vândute mărci de aparate electrocasnice din SUA. Acum cu ocazia Kitchen & Bath Industry Show...

Un brevet de husă pentru Galaxy Note 20 dezvăluie design-ul camerelor

În luna următoare, Samsung va dezvălui noua serie Galaxy S20, precum și un nou telefon pliabil, numit Galaxy Z Flip. Noile smartphone-uri...