”The Wall Luxury” la Paris Fashion Week și Monaco Yacht Show

738
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung va oferi o experiență vizuală de neegalat cu The Wall Luxury în colaborare cu brandul italian  Colombo. Aceasta ale loc la două dintre cele mai influente evenimente în afaceri cu branduri de lux high-end, Paris Fashion Week și Monaco Yacht Show. Aceste două evenimente sunt ideale pentru a arăta cele mai noi tehnologii Samsung. Ambele evenimente au un rol important în stabilirea tendințelor culturale și a inovațiilor stilului în design și modă.

Pe 23 septembrie, The Wall Luxury a fost expus în cadrul Trunk Show al brandului italian de modă de lux Colombo Via Della Spiga. Trunk Show a avut loc la cunoscutul hotel de 5 stele Ritz de la Paris. Este unul dintre cele mai importante hoteluri de lux din lume. Evenimentul a avut loc în prima zi a Săptămânii modei din Paris și prezintă, de asemenea, noua colecție a lui Colombo.

Prezentat în mai multe locuri din lume, cum ar fi Harrods în Marea Britanie, The Wall Luxury va fi expus și la MYS (Monaco Yacht Show) începând cu 25 septembrie, ca parte a unei co-expoziții cu Bond Technology Management din zona Quai Albert Ier. Situat în portul iconic Port Hercules din Principatul Monaco, MYS oferă o vitrină pentru industria celor mai renumiți constructori de super yacht-uri, designeri de iaht-uri și furnizori de obiecte lux.

Samsung The Wall Luxury are cele mai noi tehnologii în materie de televizoare

The Wall Luxury integrează cele mai noi tendințe în materie de design și tehnologie”. A spus Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Business Display Business la Samsung Electronics. „Acest televizor este creat pentru un stil de viață de lux. Este perfect pentru cei care caută cele mai exclusiviste și premium experiențe vizuale pentru a-l încorpora în spațiile lor de locuit – de la case de lux la super yacht-uri și nu numai.

Principatul Monaco este un oraș-stat și microstat suveran, situat pe Riviera Franceză. Monaco are o suprafață de 2,020 km², este a doua cea mai mică țară din lume după Vatican. Monaco are un acord special cu Franța, prin care legile vamale franceze se aplică în Monaco și în apele sale teritoriale.

Disponibil la nivel mondial, Samsung The Wall Luxury reprezintă cea mai recentă aplicație a tehnologiei modulare MicroLED Samsung. Televizorul poate fi adaptat și personalizat la orice dimensiune și raport de aspect și îmbunătățește imediat estetica oricărui spațiu.

Samsung a prezentat pentru prima dată un televizor MicroLED la CES 2018 Las Vegas. Atunci Samsung a lansat un televizor gigant de 146 inch (370,8 cm.) numit „The Wall”. Noile televizoare MicroLED de la Samsung au avantajul că, la fel ca în televizoarele OLED, fiecare pixel în parte este sursa de lumină. Astfel, nu este nevoie de nici o lumina de fundal, sunt mai eficiente energetic și mai strălucitoare decât televizoarele OLED.

Combinând cele mai importante sisteme audio și automatizări din lume, The Wall este proiectat să nu se oprească niciodată. Când nu este utilizat, afișajul se transformă într-un panou digital care corespunde preferințelor proprietarului. Modul Ambient poate afișa o varietate de opere de artă, de la tablouri, fotografii și video cu opere artă, la imagini personalizabile, cu diferite cadre digitale care îmbunătățesc orice spațiu.

The Wall Luxury cu dimensiuni de până la 7,42 metri!

Wall Luxury este configurabil și personalizabil la o varietate de dimensiuni și raporturi. Începe de la o diagonală de 73 inch (185,42 centimetri) cu rezoluție 2K, 146 inch în 4K, până la 292 inch (741,68 centimetri) în 8K. Cu o grosime mai mică de 30 mm, designul subțire, fără margini și rame de decor personalizabile permit afișajului să se integreze perfect în orice spațiu fără a perturba vizionarea pe ecran și dincolo de ecran.

The Wall Luxury oferă o imersiune completă pentru orice, de la sport, filme, concerte live și toate celelalte opțiuni de divertisment. Echipat cu un procesor modular cuantic, motor de calitate a imaginii AI-upscaling, HDR10+, luminozitate maximă de 2.000 nits și o rată de actualizare de 120 Hz, acest ecran inovator oferă o experiență vizuală bogată și de neegalat.