Samsung a lansat o nouă serie de monitoare PC de înaltă rezoluție

695
Samsung a lansat o noua serie de monitoare PC de inalta rezolutie
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat noua sa gamă completă de monitoare de înaltă rezoluție din 2021. Portofoliul din acest an oferă o calitate a imaginii realistă și confort sporit cu un design ergonomic avansat. În acest fel noile monitoare  sunt complementul perfect pentru orice spațiu de lucru sau configurare la domiciliu.

Noile monitoare Samsung au fost proiectate pentru a satisface nevoile companiilor și consumatorilor de astăzi care vor o calitate excelentă a imaginii și un design confortabil și ergonomic. Samsung oferă 12 monitoare diferite de înaltă rezoluție pe trei serii, seria S8, S7 și seria S6. Toate modelele oferă peste 1 miliard de culori pentru o imagine vie și vibrantă, îmbunătățită de tehnologia HDR10. Ecranele prezintă culori clare și un unghi larg de vizualizare de 178°. Monitoarele Samsung sunt concepute pentru medii de lucru profesionale, oferind o experiență de vizionare fără compromisuri din orice unghi.

Noile monitoare Samsung sunt certificate Intelligent Eye Care

În plus, toate monitoarele sunt certificate Intelligent Eye Care de TÜV Rheinland, potrivit Samsung Newsroom. Sunt primele monitoare PC din domeniu care au primit această recunoaștere. Tehnologia de îngrijire a ochilor Adaptive Picture optimizează calitatea imaginii pentru orice mediu de vizualizare. Ajustează automat luminozitatea și temperatura culorii, ca răspuns la condițiile din camera unde este amplasat monitorul. Acest lucru asigură cea mai confortabilă experiență de vizionare în orice mediu, reducând oboseala ochilor chiar și după utilizare îndelungată.

Monitoarele au, de asemenea, un mod special de protecție a ochilor și reduc emisiile de lumină albastră care pot provoca oboseala ochilor și Flicker Free, protejând ochii utilizatorului de orice pâlpâire de pe ecran.

Certificatul TCO este cea mai cuprinzătoare certificare de sustenabilitate din lume pentru produsele IT. Este disponibil pentru 11 categorii de produse inclusiv afișaje, computere și dispozitive mobile. Verificarea este făcută independent, înainte și după certificare.

Noua serie de monitoare Samsung a fost recunoscută pentru eficiența energetică datorită tehnologiei Eco Saving Plus. De asemenea noile monitoare Samsung au fost certificate de mai multe agenții. Au primit certificarea Confederației Suedeze a Angajaților Profesioniști (TCO) pentru produsele durabile de ultimă generație; Au primit certificarea de etichetă ecologică Electronic Product Environmental Assessment Tool pentru produse electronice; și certificarea Energy Star pentru produse care economisesc energie. Tehnologia Eco Saving Plus reduce până la 10% din consumul de energie prin reglarea automată a luminozității secțiunilor negre, menținând în același timp calitatea imaginii luminoase și vii.

Seria Samsung S8: rezoluție UHD și design ergonomic

Fiind modelul emblematic al gamei de monitoare de înaltă rezoluție, S8 este dotat cu caracteristici cheie atât pentru companii, cât și pentru profesioniștii creativi. Acest model oferă rezoluție Ultra-High Definition (UHD) și este disponibil în opțiuni de 27 (68,58 cm) și 32 de inch (81,28 centimetri). Pe lângă suportul UHD și peste 1 miliard de culori, S8 oferă o gamă de culori sRGB de 99%.

Seria de monitoare PC S8 este capabilă să transmită rapid date de 10 Gbps prin portul său de tip USB-C, în timp ce S80UA oferă în mod specific încărcare de până la 90W. S8 oferă, de asemenea, o varietate de caracteristici de conectivitate, inclusiv USB 3.0 și un hub USB, pentru a oferi o utilizare mai bună și versatilitate.

Designul plat fără margini maximizează confortul și minimizează distragerea atenției, permițând în același timp configurări de monitor dublu aproape perfecte. Compatibilitatea cu montarea Video Electronics Standards Association (VESA) și Suportul reglabil pe înălțime oferă o varietate de puncte de control inclinate, pivotante și rotative, permițând utilizatorilor să își monteze monitorul în orice mediu. Suportul metalic subțire și adâncimea îngustă ocupă mai puțin spațiu pe birou pentru o configurare de lucru mai curată.

Seria S7 și S6: foarte bune pentru orice setare

La fel ca S8, seria S7 oferă rezoluție UHD în dimensiuni de 27 și 32 de inch. Aceste monitoare sunt ultra-subțiri, au ecran cu unghi de vizualizare larg de 178 grade și gamă de culori vibrantă. Designul practic fără margini permite utilizatorilor să se concentreze asupra muncii lor, susținut de o funcție de înclinare convenabilă.

Seria S6 este disponibilă în dimensiuni cu diagonala de 24 inch, 27, 32 și 34 inch. Sunt ecrane cu rezoluție QHD (2.560 × 1.440) și au caracteristicile PBP (Picture By Picture) și PIP (Picture In Picture). Monitoarele S60UA nu numai că acceptă tehnologia Daisy Chain, permițând reproducerea extinsă a ecranelor multiple, ci și cablul LAN (compatibilitate RJ45), transformând monitorul într-un hub de stație de andocare. Funcționalitatea încorporată Wake On Lan permite alimentarea computerului conectat de la distanță de la un alt dispozitiv.

Monitorul S65UA de 34 de inch în Ultra-Wide Quad High-Definition (UWQHD) oferă o curbură 1000R. Are un raport de aspect 21: 9 pentru multi-tasking optim și pentru o productivitate sporită. Seria S6 are suport cu funcții de pivotare, înclinare și rotație personalizabile, permițând utilizatorilor să își găsească unghiul de vizualizare perfect, deoarece pot roti ecranul și chiar se pot roti între modurile portret și peisaj.

Deocamdată Samsung nu a oferit date despre disponibilitate și prețuri la noile sale monitoare pentru PC din seriile S6, S7 și S8.