Acasă Stiri Samsung a lansat Notebook Odyssey Z pentru jocuri

Samsung a lansat Notebook Odyssey Z pentru jocuri

Samsung a anunțat lansarea lui Notebook Odyssey Z, un laptop remarcabil de subțire și ușor, care a fost realizat cu tehnologie de ultimă oră. Are un procesor puternic pentru o performanță optimă în jocuri și gestionare termică avansată pentru a asigura o experiență de joc continuă și în condiții excelente. Samsung Notebook Odyssey Z a fost lansat la Beijing, China, la evenimentul companiei Intel de lansare a procesorului Intel Core i7 cu 6 nuclee, procesor care este pe Notebook Odyssey Z.

Vă reamintim că Samsung Electronics a lansat zilele trecute și laptopurile pentru uzul zilnic Samsung Notebook 3 și Notebook 5.

Odyssey Z vine cu o abordare complet nouă în ceea ce privește jocurile, reproiectat cu hardware-ul revoluționar de control al temperaturii. Sistemul de răcire Z AeroFlow încorporat este alcătuit din trei componente cheie: Dynamic Spread Vapor Chamber (camera de vapori dinamici), Z AeroFlow Cooling Design (designul de răcire Z AeroFlow) și Z Blade Blower (lame suflante Z).

Acestea sunt construite pentru a păstra laptopul Odyssey Z la o temperatură ideală atunci când vă luptați cu jocurile, rămânând în același timp ușor și portabil, astfel încât să-l puteți lua cu voi, oriunde mergeți.

Spread Vapor Chamber este un flux de aer, care acoperă ambele unități, GPU și CPU, de la margine la margine pentru o gestionare optimă a căldurii, astfel încât să puteți juca la intensitate maximă fără probleme. Camera de vapori este ajutată de designul de răcire Z AeroFlow, pentru a împinge în mod eficient aerul rece la cele mai fierbinți părți ale dispozitivului, deasupra și dedesubt simultan, eliminând în același timp aerul cald din orificiile de ventilație.

Samsung Notebook Odyssey Z a fost conceput pentru a vă aduce jocurile la un nou nivel și pentru a oferi performanță completă hardware-ului încorporat. Cu placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-P, care care aduce cu 10% mai multă putere grafică prin Max-Q 1060, imaginile de înaltă rezoluție sunt întotdeauna garantate.

Este echipat cu un procesor Intel Core i7 de generație a-8-a cu 6 nuclee, proiectat pentru performanțele hardcore de jocuri. Odyssey Z vine cu o tastatură rafinată cu Crater Keycaps care oferă o precizie sporită, confort și design nou. Există un mod Silent, astfel încât să vă puteți analiza în detaliu abilitățile sau să vă concentrați pe jocuri fără ca zgomotul ventilatorului să vă deranjeze, va atinge doar un nivel de 22 decibeli.

Odyssey Z va fi disponibil momentan doar în anumite țări, inclusiv în Coreea de Sud și China, începând cu luna aprilie, cu disponibilitatea pentru SUA în trimestrul trei 2018.

Specificații Samsung Notebook Odyssey Z:

Procesor A 8-a Generație de Intel Core i7
Memorie Până la 16GB (DDR4)
Depozitare Până la 1TB SSD (NVMe PCIe)
Gafică NVIDIA GeForce GTX 1060 grafică cu GDDR5 │

6 GB Memorie grafică

Putere 54Wh
Greutate 2,4kg
Culori Titan Silver
Dimensiuni 375,6 x 255 x 17,9 mm
Porturi USB-C x 1 │ USB 3.0 X 2 │ USB 2.0 X 1 │ HDMI X1 │ HP/Mic │ DC-in
Display 15,6 inch | Full HD (1920 x 1080)
Cameră 720p
Difuzor 1,5w X 2
Tastatură Backlit KBD │ Precision Touchpad
Adaptor 180W Adaptor (DC-in)

 

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...