Samsung a lansat cel mai mare ecran din lume Onyx Cinema LED în India

2017

Compania Samsung, împreună cu grupul HARMAN a lansat săptămâna trecută cel mai mare ecran din lume Onyx Cinema LED în India. Evenimentul a avut loc în capitala tech a Indiei, Bangalore, la emblematicul cinematograf Swagath Cinemas. Cu această ocazie sala a fost redenumită Swagath Onyx Theatre. Muzicianul și filantropul indian laureat al premiului Oscar, AR Rahman a inaugurat acest ecran Samsung.

Cu cel mai mare ecran Onyx Cinema LED din lume, Swagath Onyx Theatre, aflat pe MG Road din Bangalore va oferi imagini vizuale puternice și captivante, transformând experiența de vizionare a cinematografelor pentru iubitorii de filme. La nivel global, există numai două alte ecrane cu LED-uri Onyx Cinema de 14 metri. Ele au fost instalate de Samsung în Malaezia și China.

Difuzoare JBL Profesional la Swagath Onyx Theatre

Cu o capacitate de 618 de locuri Swagath Onyx Theatre este cel mai mare cinema din lume, dotat cu un ecran Onyx Cinema LED. Acustica în cinematograf a fost modernizată substanțial cu difuzoare de cinema JBL Professional de la HARMAN. Ecranul Onyx este compatibil cu tehnologia 3D pentru toate cele 618 de locuri din sala de cinema.

Odată cu introducerea acestei noi tehnologii, Samsung va transforma experiența de vizionare a filmelor cu ajutorul suportului HDR. Cu LED-ul Onyx Cinema, iubitorii de film vor avea o calitate a imaginii de neegalat. Culorile vor fi extrem de reale cu o mai mare vibrație și precizie, exact cum a dorit regizorul filmului să le realizeze.

JBL este o companie americană fondată în 1946 care produce difuzoare. JBL a fost fondată de James Bullough Lansing (1902-1949), un inginer american de pionierat și designer de difuzoare. JBL aparține companiei Samsung Electronics prin Harman International. JBL este considerată cea mai bună companie din lume producătoare de echipamente de sunet.

Ecranul Samsung de 14 metri oferă imagini vizuale captivante cu o mai mare atenție la detalii. Ecranul este capabil să furnizeze culori reale cu suport HDR și o acuratețe mai mare. Ecranul aduce un contrast puternic, niveluri mai ridicate de luminozitate și unghiuri de vizualizare superioare care nu sunt afectate de lumina ambientală, eliminând distorsiunile optice și interferențele.

Cel mai recent ecran Onyx Cinema LED vine echipat cu o gamă largă de soluții, inclusiv Onyx VIEW, Onyx 3D și Onyx SOUND, oferind o experiență unică impresionantă.

O experiență de sunet inegalabilă de la HARMAN

Sistemul de sunet de la Swagath Onyx Theater este Onyx Sound, o soluție inovatoare audio care încorporează produse de top din industria brandurilor HARMAN. Sunt acolo amplificatoare Crown, procesoare de semnal BSS, difuzoare JBL Professional și tehnologia exclusivă Sculpted Surround. Onyx Sound reproduce melodiile dinamice de astăzi cu o claritate uimitoare și multe detalii.

Sistemul include șase difuzoare JBL AM ​​7315, patru difuzoare JBL 9300 cinema surround, optsprezece JBL 9350+, patru JBL SCS 12. Mai sunt șase difuzoare JBL AC28 / 26 și nouă JBL 5628 subwoofere de cinema. Procesarea este asigurată de un sistem audio BSS în rețea, iar întregul sistem este alimentat de 31 de amplificatoare DSi Crown.