Acasă Stiri Samsung a lansat cele mai recente televizoare QLED 2018 în Vietnam

Samsung a lansat cele mai recente televizoare QLED 2018 în Vietnam

Samsung Electronics Co. a anunțat că a lansat cele mai recente televizoare QLED 2018 în Vietnam, încercând să pătrundă mai adânc într-o piață foarte dinamică, cu o cerere considerabilă de televizoare performante cu ecrane mari. Gigantul tehnic sud-coreean a declarat că piața vietnameză este foarte atractivă, deoarece a înregistrat o creștere anuală de două cifre în fiecare an începând cu 2012, tendința ascendentă conform tuturor studiilor de piață va continua și în viitor.

Samsung a declarat că vânzările de televizoare au reprezentat peste 50% din piața pentru televizoarele de 65 inch și mai mari în Vietnam, în primul trimestru al anului 2018. Compania a asigurat, de asemenea, 40% din vânzările de televizoare Samsung de toate dimensiunile din Vietnam în perioada ianuarie-martie, primul trimestru, a afirmat un reprezentant al companiei sud-coreene.

Samsung a introdus noi produse care combină tehnologii inovatoare cu stiluri de viață locale„, a declarat un oficial la companiei Samsung.

Vietnam nu este doar o piață în creștere a consumatorilor de telefoane mobile Samsung. Compania sud-coreeană produce peste 50% dintre telefoanele mobile în Vietnam. Astăzi, aproximativ unul din trei telefoane Samsung sunt fabricate în Vietnam. Samsung mai produce în Vietnam tablete și aspiratoare, componente pentru roboți, aparate electronice și de uz casnic.

Vietnam are denumirea oficială Republica Socialistă Vietnam. Este una dintre cele mai capitaliste state din zonă! Împăratul Minh Mang a avut 500 de soții, 143 de copii și peste 700 de concubine. Vietnam este al doilea exportator de cafea din lume, după Brazilia și al doilea exportator de orez din lume după Thailanda.

Ediția din 2018 a televizoarelor QLED Samsung are caracteristica „AI 4K Q Engine”, care oferă o rezoluție optimizată prin algoritmul său în cinci pași. Samsung a spus că AI 4K Q Engine va îmbunătăți în mod substanțial videoclipurile de calitate scăzută aducându-le foarte aproape de rezoluția de 4K.

Ecranele magice ale noilor televizoare afișează, de asemenea, diverse lucruri, de la știri și fotografii la timpul probabil și informații în timp real despre schimbările meteo, chiar și atunci când televizoarele nu sunt pornite. Un fel de Alway on Display cu mai multe informații. Samsung a declarat că această caracteristică este bine primită de consumatorii din Asia de Sud-Est, unde condițiile meteorologice se schimbă frecvent.

SourceYonapNews

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...