Televizorul The Frame cu noi opere de artă din Colecția Regală

891

Cei ce dețin elegantul televizor The Frame de la Samsung sunt privilegiați iar acum au parte de un tratament special. Gigantul tech a adăugat o serie de noi lucrări la magazinul Samsung Art, lucrări provenite direct din Colecția Regală din Londra. Sunt opere precum The Royal Family in 1846 a lui Franz Xaver Winterhalter și The Shipbuilder and his Wife, de Rembrandt.

Samsung Art Store găzduiește mai mult de 1.000 de opere de artă tradiționale și contemporane de înaltă calitate. Toate sunt disponibile pe The Frame. Aceste opere recent adăugate sunt sunt deținute de mai multe organizații sau muzee internaționale, precum Tate Gallery și Victoria and Albert Museum. În plus Samsung Art Store are parteneriate cu cele mai prestigioase galerii și muzee din lume. Galeriile Uffizi din Italia, Muzeul Van Gogh din Olanda, sunt printre ele. Proprietarii televizorului The Frame se pot abona pentru 5 dolari (3,99 £) pe lună pentru acces nelimitat la întreaga colecție.

Capodopere ale picturii universale pe The Frame

Iată câteva dintre cele mai importante opere de artă adăugate cu această ocazie, opere ce se află în Colecțiile Regale din Londra.

  • Madonna și Copilul într-un Peisaj cu Tobias și Îngerul – Titian
  • Cei cinci copii mai mari ai lui Carol I – Anthony van Dyck
  • Familia Regală în 1846 – Franz Xaver Winterhalter
  • Constructorul de nave și soția sa – Rembrandt Harmenszoon van Rijn
  • Veneția: Molole cu închisorile și Palatul Dogilor – Antonio Visentini Canaletto

Printre numeroasele picturi faimoase, Colecția Regală cuprinde portretul „Familiei Regale în 1846” de către Franz Xaver Winterhalter, un tablou important care arată pe regina Victoria ca suverană și mamă. Pictura în prezent expusă în Galeria de Est în Palatul Buckingham, este inclusă în colecția adăugată la magazinul Samsung Art.

Palatul Buckingham este reședința principală a monarhilor britanici aflată în Londra. Palatul Buckingham a devenit oficial Palat Regal al monarhului britanic la urcarea pe tron a Reginei Victoria în 1837. A fost primul monarh care a avut reședința permanentă aici. Palatul are 775 de camere, iar gradina este cea mai mare grădină privată din Londra.

Cu The Frame utilizatorii pot să sorteze și să afișeze lucrările de artă, clasificate după culori, compoziție și multe altele. Cu preferințe artistice personalizate, The Frame poate ajuta utilizatorii printr-o serie de sfaturi artistice în descoperirea unor artiști noi. În plus, utilizatorii pot crea galerii de artă personalizate și prezentări de diapozitive. Le pot afișa, în mod similar cu un playlist, la intervale de la 10 minute până la o săptămână. Televizorul Samsung arată orice pictură parcă ar fi identică cu tabloul original.