Samsung lansează Galaxy Tab A 8.0, o tabletă pentru întreaga familie

998

Samsung a anunțat o nouă tabletă inteligentă, Galaxy Tab A (8.0 inch), un comprimat cu design rafinat, versatilă și o durată lungă de viață a bateriei.

Samsung Galaxy Tab A se bazează pe moștenirea de design Galaxy, oferind un aspect elegant, cu un corp metalic subțire și muchii rotunjite, ceea ce o face foarte confortabilă în mână. Oferă un afișaj frumos, care arată bine în orice lumină, are și o memorie mai mare la bord și spațiu de stocare extensibil.

La Samsung, vom continua să depunem eforturi pentru inovații care să-i satisfacă pe clienții noștri și să răspundă nevoilor lor„, a declarat Sangsuk Roh, vicepreședinte al Tablet Product Strategy, Mobile Communications Business la Samsung Electronics. „Galaxy Tab A este concepută atât pentru părinți, cât și pentru copii. Tableta este la fel de ușor de luat în deplasare sau pentru a fi folosită acasă, cu o durată lungă de viață a bateriei pentru a satisface toată familia în timpul zilei.

Pentru a îmbunătăți utilitatea și performanța, Galaxy Tab A este echipată cu un ecran luminos și imersiv pentru a viziona emisiunile TV preferate, pentru a juca diferite jocuri sau pentru a naviga pe web pe un ecran care arată bine chiar și sub lumina puternică a soarelui. De asemenea, are un filtru opțional de lumină albastră pentru a echilibra luminozitatea și pentru a reduce solicitarea ochilor, ceea ce face mai ușoară vizualizarea conținutului pe timp de noapte și în setările de iluminare slabă.

Bateria de lungă durată (5.000mAh) a tabletei Galaxy Tab A permite utilizatorilor să aibă mai multă putere pentru filme, jocuri, e-mailuri și multe altele, toate dintr-o singură încărcare care durează până la 14 ore. Cu 16 GB de memorie încorporată și memorie extensibilă până la 256 GB, Galaxy Tab A permite utilizatorilor să stocheze mai multe aplicații și conținut atât la domiciliu, cât și în timpul deplasării.

Viața zilnică de familie poate deveni agitată, astfel încât Galaxy Tab A se străduiește să adauge confort cu noul Home Mode, care poate fi configurat pentru a arăta până la trei ecrane, oferind o privire rapidă asupra informațiilor, cum ar fi ora, calendarul familiei, vremea sau fotografiile chiar în timp ce dispozitivul se încarcă. Fiecare membru al familiei poate avea propriul nume de conectare cu modul Multi User pentru a salva în siguranță setările și aplicațiile preferate. Cu controlul parental, părinții pot stabili limite de utilizare și pot personaliza conținutul disponibil pentru a crea un mediu distractiv și sigur pentru utilizatorii mai tineri. De asemenea, utilizatorii pot vizualiza cu ușurință aplicațiile și conținutul lor preferat pe ecrane personalizate.

Galaxy Tab A captează fotografii uimitoare chiar și în condiții de lumină scăzută, are camere de luat vederi avansate, în față 5MP cu diafragma F2.2 și spate 8MP cu F1.9, precum și un nou LED flash pentru fotografii mai clare și mai strălucitoare.

Creată pentru întreaga familie, Galaxy Tab A vine cu o ofertă extinsă de medii de divertisment și de conținut pentru copii:

Kids Mode oferă jocuri, videoclipuri și conținut interesant de la parteneri, inclusiv 5.000 de videoclipuri și jocuri de la The LEGO Group, precum și o aplicație legată de rețeaua socială LEGO Life cu conținut exclusiv de autocolante. Galaxy Tab A vine, de asemenea, cu o nouă aplicație de codare nativă, numită Crocro Adventure. Modul Kids oferă și opțiuni de pachete Value Pack, astfel încât utilizatorii pot descărca aplicații extrem de populare.

Optimizat pentru jocuri Galaxy Tab A oferă o interfață de utilizator îmbunătățită și o experiență personalizată de jocuri, cu mai multe instrumente de jocuri, precum și un mod de prevenire a apelurilor și notificărilor, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe jocurile lor fără întrerupere.

Noua tabletă Samsung Galaxy Tab A va fi disponibilă pe mai multe piețe și va fi oferită în modele Wi-Fi sau LTE. Tableta va veni în negru, argintiu și auriu.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 specificații:

  • Dimensiuni: 212,1 x 124,1 x 8,9 mm.
  • Afișaj: TFT de 8 inch WXGA (1280 x 800), raport de aspect 16:10, 480nits.
  • Procesor: Quad Core 1.4GHz.
  • Sistem de operare: Android 7.1.
  • Memorie: 2 GB (RAM) + 16 GB, extensibilă cu microSD până la 256 GB.
  • Camere: Frontală 5MP; spate 8MP cu AF (auto focus) și LED Flash.
  • Baterie: 5.000mAh.
  • Greutate: 360g varianta (Wi-Fi), 364g varianta cu (LTE).
  • Port USB: 2.0 (tip C).
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Wi-Fi direct, Bluetooth v4.2.
  • Culori: Negru, argintiu și auriu.

Noua tabletă Samsung Galaxy Tab A 8.0 și va fi disponibilă inițial în Statele Unite începând cu 1 noiembrie. Samsung intenționează să vândă tableta online, prin intermediul site-ului său oficial, pentru 230 dolari.

SURSĂSamsung News