Acasă Stiri Samsung Electronics a câștigat 61 de premii iF Design Awards 2020

Samsung Electronics a câștigat 61 de premii iF Design Awards 2020

Samsung Electronics a anunțat că a primit 61 de premii, inclusiv două de aur de la iF International Forum Design. Premiile au fost decernate cu ocazia International Design Award 2020. Samsung a primit 34 de premii pentru design de produs, opt pentru design de concepte profesionale, 17 pentru design de comunicare și două pentru proiectarea ambalajelor.

Samsung a primit medalia de aur Design Awards 2020 pentru frigiderul personalizat Bespoke și pentru televizorul vertical Sero. Numele Sero, care înseamnă „vertical” în limba coreeană, are capacitatea de a pivota între orientările orizontale și verticale. Acest televizor Samsung Sero a fost conceput pentru noul stil de viață și oferă un design modern și elegant, care iese în evidență în orice spațiu.

Frigiderul Samsung Bespoke, personalizabil pentru gusturile personale ale clienților, constă din opt modele. Poate fi cu o ușă sau patru uși și oferă un panou frontal înlocuibil al ușii elegante, care permite combinarea și potrivirea diferitelor materiale și culori, reflectând preferințele personale în stil. Conform NewsSamsung, ușa „Kitchen Fit” a fost astfel concepută pentru a avea un aspect care poate fi integrat oricărei bucătării.

Au fost premiate Galaxy Fold, Galaxy Watch Active 2

Samsung Electronics a urmărit inovații ale stilului de viață bazate pe reflectarea tendințelor actuale și viitoare. Vom continua să creăm experiențele dorite de clienții noștri, cu gândire unică de design. Vom încorpora în continuare tehnologii inovatoare pentru provocări creative îndrăznețe„. A declarat Dontae Lee, vicepreședinte executiv și șeful Centrului de proiectare la Samsung Electronics.

Premiile iF Design Award au fost introduse în 1954 în Germania la Hanovra cu scopul inițial de a evidenția designul german. Sunt conferite anual de iF International Forum Design. Premiile se acordă la mai multe discipline și sunt peste 5.500 de înscrieri din aproximativ 59 de țări în fiecare an.

Enumerăm mai jos câteva dintre produsele Samsung premiate cu Design Awards 2020 de iF International Forum Design:

  • Galaxy Fold, un smartphone Samsung pliabil care optimizează experiența de vizualizare a conținutului și maximizează portabilitatea atunci când este pliat.
  • Galaxy Watch Active 2, un smartwatch care are o siluetă elegantă, perfectă, cu dimensiunea redusă a ramei pentru o experiență de vizualizare extinsă.
  • Space Monitor, un suport integrat care ajută la maximizarea spațiului de birou și permite utilizatorilor mai mult spațiul de lucru.
  • AirDresser, un dulap pentru îngrijirea hainelor ce are o oglindă exterioară și diferite culori pentru a se încadra armonios în orice decor.
  • Samsung Induction Plate – placa de gătit cu inducție Samsung, ideală pentru gătirea mai multor preparate simultan. Are un aspect elegant, ceea ce o face un element central rafinat atunci când este așezată în bucătărie sau chiar pe masă.

Samsung a câștigat două premii iF Design Awards și în categoria ambalaje

Cutia lui Samsung Galaxy Fold, cu grafică nouă, prezintă o versiune pliată a logo-ului original al Galaxy. De asemenea, cutiile pentru Galaxy Note 10 și Note 10+ demonstrează o abordare ecologică. Acestea elimină elementele inutile și folosesc materiale reciclate din lemn sub formă de pastă turnat în matriță.

Samsung a câștigat premii iF Design Awards 2020 și în categoria comunicare. UX pliabil pentru Galaxy Fold oferă experiențe perfecte pe afișajul capacului și ecranul principal. Emotional Air Conditioner UX evidențiază subtil informațiile necesare prin „Ambient Lighting”. Samsung Flip este un flipchart electronic intuitiv care digitalizează experiența analogică pentru a permite o utilizare mai ușoară. Samsung Resonance, o expoziție din Milan pentru „Design Week 2019”, care a fost o campanie de comunicare integrată de brand pentru a transmite spiritul filozofiei de design Samsung.

Samsung a câștigat premii​​iF Design Awards 2020 și în categoria concepte profesionale. GEMS (Gait Enhancing & Motivating System), un exoschelet care ajută la corectarea posturii și ajută la gestionarea sănătății pe dispozitivele mobile. Device Sync, o caracteristică care permite conectarea fără efort între dispozitive IoT și tehnologii de vizualizare generativă în timp real.

Toate modelele câștigătoare vor fi prezentate la expoziția iF Design din 02 – 10 mai, organizată în timpul Berlin Design Week 2020.

Stiri

Diamond OLED, un nou tip de ecran brevetat de Samsung

Samsung produce un număr mare de produse electronice, de la smartphone-uri și articole portabile la televizoare și monitoare. Ecranele acestor produse sunt...

Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu...

Tot ce știm despre smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

După introducerea seriei Galaxy S21 la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, așteptăm acum succesorul Galaxy Z Flip. Acest smartphone cu clapetă...

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile...

Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru...

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....