Acasă Stiri Samsung lansează One UI 3.1 pentru Galaxy S20, Note 20 și Z...

Samsung lansează One UI 3.1 pentru Galaxy S20, Note 20 și Z Flip

Samsung a început upgrade-ul la One UI 3.1 pentru seria Samsung Galaxy S20 și Galay Note 20 în Germania. Mai primesc actualizarea la Samsung One UI 3.1 și Samsung Galaxy Z Flip, Z Flip 5G și Samsung Galaxy Z Fold. Ne așteptăm ca noile actualizări de firmware să fie difuzate în curând pe alte piețe. Cel puțin momentan nu avem informații despre data lansării în România, dar nu este departe.

Dacă pentru Galaxy S20 și Galaxy Note 20 actualizarea este lansată în Germania, Z Flip primește actualizarea (versiunea de firmware F700FXXU4DUB4) în Austria. În același timp Modelul Z Flip 5G primește actualizarea cu versiunea de firmware F707BXXU2DUB4 în Marea Britanie. De asemenea, noua actualizare a fost lansată și pentru Galaxy Z Fold 2 (F916BXXU1DUB5) în Germania.

One UI 3.1 ajunge pe mai multe telefoane emblematice

Samsung a lansat versiunea One UI 3.1 cu seria Galaxy S21. Deși diferențele nu sunt uriașe, versiunea mai nouă are câteva noutăți față de versiunea 3.0. Era clar de ceva timp că Samsung aduce One UI 3.1 pe mai multe din telefoanele sale și în primul rând pe cele emblematice. Acum seria Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2 vor beneficia de noua versiune.

În toate cazurile, noua actualizare va include patch-ul de securitate din februarie. Galaxy S20 avea deja acest lucru, dar este nou pe seria Galaxy Note 20. Dar, în principal, inovațiile din One UI 3.1 – pe care le știm deja din Galaxy S21 – sunt cele care se remarcă.

Google Discover este un feed pentru a livra știri, articole și videoclipuri pe dispozitivele mobile. Google personalizează conținutul acestuia prin căutări și articole conexe. Utilizatorii pot personaliza în continuare ceea ce văd în feed-ul Discover, urmând anumite subiecte.

De exemplu, comutarea automată între telefon și tabletă este acum acceptată atunci când utilizați Galaxy Buds. Filtrul albastru se înlocuiește cu o caracteristică Protecția ochilor. În plus, dispozitivele primesc funcția Eraser for Object din editorul foto. Cu aceasta este posibil ca nu toate obiectele nedorite din fotografii să poată fi eliminate cu noua interfață 3.1.

Nu sunt menționate în actualizare modul Director View, pe care Galaxy S21 îl are. Mai mult, opțiunea de a folosi Google Discover în locul fluxurilor de știri Samsung Daily sau Samsung Free pare a fi rezervată pentru telefoanele noi. Nu este o opțiune standard în One UI 3.1, astfel încât seria S20, Note 20 și Z Flip nu o primesc.

Noua interfață va ajunge și la seria Galaxy A

După cum am menționat, nu puteți instala noua interfață pe Galaxy S20, Note 20, Z Flip și Z Fold în România în acest moment. Nu știm când este posibil acest lucru și sperăm să se întâmple zilele următoare. Dacă noua actualizare funcționează bine în celelalte țări – și nu este retrasă după câteva zile, așa cum sa întâmplat recent cu One UI 3.1 pentru Galaxy S20 FE, actualizarea poate ajunge mai repede în România.

Ne așteptăm ca Samsung One UI 3.1 să ajungă în perioada următoare și pe seria Galaxy S10 și Note 10. O așteptăm, de asemenea, pe Galaxy A71, Galaxy A51, A90, A80, A70 și Galaxy A50. Conform GalaxyClub, nu știm dacă aici vor fi incluse și variantele 5G. Sigur că trebuie să așteptăm câteva zile/săptămâni înainte ca toate modelele compatibile să treacă la noua versiune a interfeței Samsung.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...