Acasă Stiri Samsung lansează W2019, un telefon de top fără mufă pentru căști

Samsung lansează W2019, un telefon de top fără mufă pentru căști

Samsung este poate unul dintre ultimele mari branduri care pune jack-uri pentru căști în telefoane. Cu toate acestea, unele zvonurile sugerează că Samsung va renunța la mufa de 3,5 mm cu Galaxy S10 sau Galaxy Note 10. Acum, în imaginile apărute online cu Samsung W2019, pare să lipsească mufa pentru căști. Seria Samsung W este probabil cea mai ciudată gamă de smartphone-uri a companiei, oferind modele cu clapetă și prețuri ridicol de piperate.

Mufa pentru căști a fost un subiect fierbinte în ultimii ani pentru mai mulți producători de telefoane mobile. Este un port de conexiune extrem de popular, folosit pentru căști, difuzoare portabile și chiar Hi-Fi-ul dvs. de acasă. Mufa pentru căști de pe telefoane inteligente a început să fie în pericol când Apple a eliminat-o din iPhone 7. Dar, Samsung a continuat să o folosească pe toate telefoanele sale.

Samsung comercializează seria W doar în China și eventual și în Coreea de Sud. Seria W a venit cu specificații high-end și de mai multe ori cu noutăți în premieră de la Samsung. Diafragma variabilă aflată la camera lui Galaxy S9 a fost prima dată lansată pe Samsung W2018 de anul trecut, de exemplu. Acum fotografia publicată pe site-ul chinezesc Weibo și zvonurile privind pe Galaxy S10 și Galaxy Note 10 fără mufe de căști, pun pe gânduri fanii Samsung.

Fanii Samsung știu că gigantul tech face acest telefon Android cu clapetă foarte cool. Un telefon Samsung W va avea toate componentele hardware de ultimă generație. Nu lipsește cel mai recent procesor Snapdragon și multă memorie RAM în interior. Cele mai recente caracteristici de la telefoanele premium Samsung sunt pe seria W. Acum conform imaginii – nu există nici un jack pentru căști pe Samsung W2019.

Samsung W2019 va fi lansat în China pe 9 noiembrie

Samsung a fost unul dintre cei mai mari susținători ai jack-ului pentru căști, astfel că omiterea mufei ar fi o schimbare importantă pentru companie. Acest lucru ar putea indica, de asemenea, planurile companiei Samsung pentru 2019. Astfel Samsung ar putea testa o altă „caracteristică” înainte de a o aduce la urmatorul telefon pilot.

Wuxi este un vechi oraș industrial în China, este leagănul industriei naționale din China, situat la 128 km de la Shanghai. Datorită puternicii sale dezvoltări economice, Wuxi este adesea denumit „Micul Shanghai”. Wuxi este unul dintre cele mai bogate orașe din China. Companiile Sony, Minolta, Panasonic, Agfa și Bosch au sediul aici.

Ultima informație, provenită de la Samsung China, dă lansarea telefonului cu clapetă Samsung W2019 pe 9 noiembrie. Samsung China a trimis invitații pentru lansarea SM-W2019. Dispozitivul va fi lansat în China, ca și în cazul altor dispozitive Samsung W. Evenimentul va avea loc în Wuxi, un oraș în apropiere de Shanghai, în estul Chinei. La fel ca și predecesorul său, telefonul cu clapetă este poziționat ca un produs de lux în China.

Nu există informații despre cât de mult va costa telefonul flip. Ei bine, Samsung W2018 a costat 3.000$ în China și speculațiile sugerează că modelul W2019 va fi la același preț.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...