Samsung lansează W2019, un telefon de top fără mufă pentru căști

1194

Samsung este poate unul dintre ultimele mari branduri care pune jack-uri pentru căști în telefoane. Cu toate acestea, unele zvonurile sugerează că Samsung va renunța la mufa de 3,5 mm cu Galaxy S10 sau Galaxy Note 10. Acum, în imaginile apărute online cu Samsung W2019, pare să lipsească mufa pentru căști. Seria Samsung W este probabil cea mai ciudată gamă de smartphone-uri a companiei, oferind modele cu clapetă și prețuri ridicol de piperate.

Mufa pentru căști a fost un subiect fierbinte în ultimii ani pentru mai mulți producători de telefoane mobile. Este un port de conexiune extrem de popular, folosit pentru căști, difuzoare portabile și chiar Hi-Fi-ul dvs. de acasă. Mufa pentru căști de pe telefoane inteligente a început să fie în pericol când Apple a eliminat-o din iPhone 7. Dar, Samsung a continuat să o folosească pe toate telefoanele sale.

Samsung comercializează seria W doar în China și eventual și în Coreea de Sud. Seria W a venit cu specificații high-end și de mai multe ori cu noutăți în premieră de la Samsung. Diafragma variabilă aflată la camera lui Galaxy S9 a fost prima dată lansată pe Samsung W2018 de anul trecut, de exemplu. Acum fotografia publicată pe site-ul chinezesc Weibo și zvonurile privind pe Galaxy S10 și Galaxy Note 10 fără mufe de căști, pun pe gânduri fanii Samsung.

Fanii Samsung știu că gigantul tech face acest telefon Android cu clapetă foarte cool. Un telefon Samsung W va avea toate componentele hardware de ultimă generație. Nu lipsește cel mai recent procesor Snapdragon și multă memorie RAM în interior. Cele mai recente caracteristici de la telefoanele premium Samsung sunt pe seria W. Acum conform imaginii – nu există nici un jack pentru căști pe Samsung W2019.

Samsung W2019 va fi lansat în China pe 9 noiembrie

Samsung a fost unul dintre cei mai mari susținători ai jack-ului pentru căști, astfel că omiterea mufei ar fi o schimbare importantă pentru companie. Acest lucru ar putea indica, de asemenea, planurile companiei Samsung pentru 2019. Astfel Samsung ar putea testa o altă „caracteristică” înainte de a o aduce la urmatorul telefon pilot.

Wuxi este un vechi oraș industrial în China, este leagănul industriei naționale din China, situat la 128 km de la Shanghai. Datorită puternicii sale dezvoltări economice, Wuxi este adesea denumit „Micul Shanghai”. Wuxi este unul dintre cele mai bogate orașe din China. Companiile Sony, Minolta, Panasonic, Agfa și Bosch au sediul aici.

Ultima informație, provenită de la Samsung China, dă lansarea telefonului cu clapetă Samsung W2019 pe 9 noiembrie. Samsung China a trimis invitații pentru lansarea SM-W2019. Dispozitivul va fi lansat în China, ca și în cazul altor dispozitive Samsung W. Evenimentul va avea loc în Wuxi, un oraș în apropiere de Shanghai, în estul Chinei. La fel ca și predecesorul său, telefonul cu clapetă este poziționat ca un produs de lux în China.

Nu există informații despre cât de mult va costa telefonul flip. Ei bine, Samsung W2018 a costat 3.000$ în China și speculațiile sugerează că modelul W2019 va fi la același preț.