Samsung va lansa noi laptopuri Galaxy Book alături de seria Galaxy S23

308
Samsung va lansa noi laptopuri Galaxy Book
Sursa foto : via sammobile.com

Samsung a început să se concentreze tot mai mult și pe laptopurile sale în ultimii doi ani. În acest an, ne așteptăm ca gigantul coreean să-și reîmprospăteze gama de laptopuri Galaxy Book cu specificații hardware îmbunătățite și software mai bun. Acum, putem confirma când Samsung plănuiește să-și dezvăluie laptopurile Galaxy Book de ultimă generație.

Chiar dacă anul trecut cu seria Galaxy S22 Samsung a lansat seria Galaxy Tab S8, anul viitor nu se va întâmpla acest lucru. Seria Galaxy Tab S9 va fi lansată la o altă dată pe parcursul anului 2023. Sunt informații că va ajunge doar în august la următorul Galaxy Unpacked, dar deocamdată doar zvonuri.

Noi laptopuri Galaxy Book vor fi lansate în februarie

Potrivit unor surse proprii de încredere, colegii noștri de la site-ul olandez SamMobile, au confirmat în exclusivitate că Samsung va anunța noua sa gamă de laptopuri Galaxy Book alături de seria Galaxy S23 în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2023. Evenimentul de lansare este de așteptat să aibă loc în prima săptămână a lunii februarie 2023 (probabil 1 februarie). Evenimentul ar putea fi mai lung decât de obicei, deoarece compania va anunța mai multe smartphone-uri și laptop-uri.

Samsung a lucrat permanent în ultimul timp la noi laptopuri. Recent, în luna decembrie, Samsung Galaxy Book 2 Go și Galaxy Book 2 Go 5G au certificate de Bluetooth SIG. Chiar la sfârșitul lui decembrie am publicat informația că Samsung va lansa un notebook premium Galaxy Book 2 Pro 360 echipat cu un procesor Snapdragon 8cx de a treia generație. Deci, se pare că Samsung se pregătește intens pentru a lansa noi laptopuri Galaxy Book în perioada următoare.

Snapdragon 8cx Gen 3 oferă performanță și eficiență extremă într-un factor de formă ultra-subțire. Este un procesor eficient energetic, suportă viteze de transfer 5G de până la 10 Gbps și conectivitate Wi-Fi 6 / 6E de vârf în industrie.

Viitoarele laptopuri high-end vor avea specificații îmbunătățite. Deși nu avem lista exactă de specificații, viitoarele Galaxy Books ar putea aduce procesoare Intel de generația a 13-a. Mergând pe modelele anterioare, laptopurile ar putea avea ecrane Super AMOLED. Unele modele ar putea avea stiloul S Pen încorporat, în timp ce altele ar putea avea un GPU dedicat.

Ca de obicei, ne putem aștepta ca Samsung să aducă câteva funcții software suplimentare în gama Galaxy Book. Acest lucru va aduce experiență mai bună atunci când este utilizat cu smartphone-uri Galaxy și căști wireless Galaxy Buds. Sperăm că vom vedea și ecrane cu rată de refresh ridicată pe viitoarele laptopuri Samsung.