Samsung a lansat un laptop în stil retro, numit Flash

857

Samsung Electronics a lansat un nou notebook, numit Flash, pentru a atrage consumatorii de o anumită vârstă. Gigantul coreean a declarat că noul laptop oferă un design distins, deoarece vine cu o tastatură în stil retro și un model punctat pe copertă.

Pentru a atrage mai multe categorii de consumatori, am lucrat cu centrul de design Samsung din Anglia la noul laptop. A declarat Choi Young-gyoo, vicepreședinte senior al echipei de afaceri PC de la Samsung. Samsung a declarat că cea mai puternică caracteristică a noului laptop este viteza de internet rapidă. Potrivit KoreaTimes, de unde provine informația, acesta suportă până la 1,7 GB pe secundă.

Samsung Flash cu ecran de 13,3 inch și viteză mare de internet

Noul laptop, care va fi vândut la un preț de aproximativ 715 dolari. Este alimentat de cea mai recentă placă de rețea wireless Intel care suportă Wi-Fi 802.11 ac 2×2 Gigabit pentru o viteză mai rapidă a internetului. De asemenea, laptopul este optimizat pentru serviciul de rețea Wi-Fi GiTa al operatorului coreean KT, pentru început.

Samsung Flash are un ecran Full HD de 13,3 inch și vine cu un sistem de securitate construit în cooperare cu Microsoft și rulează pe Window 10. Ecranul oferă un unghi larg de vizualizare de 178 de grade. Laptopul permite utilizatorilor să utilizeze cardul Universal Flash Storage (UFS), care este de cinci ori mai rapid decât o cartelă MicroSD.

Universal Storage Flash (UFS) este o specificație de stocare flash pentru camere digitale, telefoane mobile și dispozitive electronice de larg consum. Aduce o viteză mai mare de transfer de date și o fiabilitate sporită. UFS elimină nevoia de adaptoare pentru diferite tipuri de carduri.

Pentru o siguranță sporită Samsung Flash are un scaner de amprentă digitală și Windows Hello, caracteristici de securitate. Samsung și-a vândut în special produsele PC în Coreea de Sud, Statele Unite, Brazilia și China. Vânzările anuale ale PC-urilor sale pe piața mondială sunt de 3,2 milioane, potrivit firmei.

Lee Min-cheol, vicepreședinte al firmei, a declarat că Samsung se așteaptă să vândă mai mult de 1 milion de laptopuri Flash. „Țările în care vindem PC-urile noastre reprezintă aproximativ 45% din piața mondială a PC-urilor. Vom continua să introducem produse inovatoare în domeniul PC„, a spus Lee. „Laptopul Flash va fi vândut în aceste patru țări și am stabilit un obiectiv de vânzări de peste 1 milion de produse„.

Taste rotunde în genul mașinilor de scris

Tastele tastaturii sunt rotunde asemănătoare cu cele de la mașinile de scris analogice. Cel puțin ca design Samsung Flash este într-adevăr diferit de alte modele de pe piață. Din păcate, mai multe detalii despre platforma hardware, au fost amânate până la începerea vânzărilor. Cel mai probabil Flash utilizează procesoare Intel Core de ultima generație.

Samsung Notebook Flash va fi disponibil în trei culori, White Linen, Charcoal Twill și Soft Coral, toate cu linii clasice și o anumită atenție la ergonomie. Pentru moment nu este clar dacă laptopul va fi comercializat și în alte țări în afară de cele pomenite mai sus.