Samsung League of Legends Wild Rift pentru pasionații de mobile gaming

460
Samsung lansează competiția de League of Legends Wild Drift dedicată pasionaților de mobile gaming
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Gaming-ul este una dintre cele mai plăcute activități de a ne petrece timpul liber. Mobile gaming este practicat în ultimul timp de copii, adulți și chiar persoane mai în vârstă. Acest lucru a fost confirmat de altfel și de un studiu făcut de compania Samsung. Conform acestuia în 2020, 75% dintre românii din mediul urban s-au jucat cel puțin o dată pe săptămână. Acum Samsung League of Legends Wild Rift va debuta în această lună.

League of Legends: Wild Rift (prescurtat LoL: WR sau pur și simplu Wild Rift) este un joc mobil multiplayer online pentru arena de luptă dezvoltat și publicat de Riot Games pentru Android și iOS. Jocul este o versiune modificată a jocului pentru PC League of Legends.

League of Legends Wild Rift – înscrieri până în 23 aprilie

Platforma Play on with Samsung reunește acțiunile brandului din zona de gaming. Sunt cuprinse aici participarea la evenimentele de profil sau diferite proiecte de conținut, precum și crearea de competiții de gaming proprii.

Vestea bună, pentru toți pasionații de jocuri, este următoarea: Samsung a lansat competiția LoL Wild Rift. Aceasta are loc între echipe de câte 5 membri, care se pot înscrie accesând pagina de campanie, https://www.samsung.com/ro/play-on-with-samsung/mobile-gaming/.

Înscrierile sunt deschide în perioada 08 – 23 aprilie, pentru persoanele de peste 16 ani. „Bătălia” dintre echipele participante va avea loc pe data de 25 aprilie. Ora începerii va fi comunicată ulterior pe pagina de Facebook Samsung România.

Fiecare meci din League of Legends: Wild Rift este discret, toți campionii încep relativ slabi, dar cresc în forță pe măsură ce câștigă obiecte și experiență pe măsură ce jocul progresează. Jucătorii concurează în meciuri care durează în medie 15-20 de minute.

Cei care nu au o echipă pentru a concura își pot găsi coechipieri pe grupul de Discord dedicat competiției: Discord.com. Care este miza? Membrii echipei câștigătoare vor primi câte un telefon de ultimă generație Samsung Galaxy S21+.

Mai multe detalii despre competiție puteți găsi pe canelele echipei Nexus. Samsung este partener Nexus din 2020.