Un afișaj uimitor Samsung LED Exosphere Sphere în Las Vegas

228
Exosphere Sphere
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În așteptarea Galaxy Unpacked pe 17 ianuarie și înainte de Consumer Electronics Show din Las Vegas, Samsung a lansat noi dispozitive bazate pe inteligență artificială. Samsung a lansat la CES 2024 noi televizoare, monitoare, bare de sunet, un nou difuzor sau electrocasnice în care AI a fost punctul central. Dar, la Las Vegas, Samsung a făcut reclamă la Galaxy AI din seria S24 printr-un afișaj Samsung LED Exosphere Sphere.

Samsung a făcut echipă cu „What If…?” de la Marvel Studios Sezonul 2, acum difuzat numai pe Disney+, pentru pentru o preluare epică a ecranului LED exterior gigant al Exosphere Sphere. Cu Doctor Strange, orizontul din Las Vegas s-a luminat sugerând noi capabilităț AI care vor veni pentru utilizatorii Galaxy. Așa cum renumitul personaj al Marvel, Doctor Strange, descoperă noi portaluri de posibilități nesfârșite, Galaxy AI va permite descoperirea într-un mod cu totul nou.

Inaugurăm o nouă eră a inovației la Galaxy Unpacked, introducând experiențe AI pe mobil ca niciodată”. A declarat Stephanie Choi, EVP și șeful de marketing al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom. „Galaxy AI va da putere utilizatorilor în fiecare aspect al vieții. Această campanie a tachinat unul dintre modurile în care evoluăm și suntem pionieri în tehnologia mobilă printr-o colaborare specială cu un partener de lungă durată din industria tehnologiei, care va fi dezvăluită în curând.”

O nouă eră vine cu Galaxy AI. Conectați-vă la Galaxy Unpacked pe 17 ianuarie, spune Samsung. Vă reamintim că atunci vor fi lansate Galaxy S24, Galaxy S24+ și Samsung Galaxy S24 Ultra, toate cu multe capabilități AI la bord. Toate cele trei modele vor veni cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 la bord în SUA, Canada și China. Galaxy S24 Ultra va avea acest procesor la nivel global, iar Galaxy S24+ în India, posibil și în Europa. În schimb Galaxy S24 va veni, în afară de SUA și Canada, la nivel global cu Exynos 2400.

Printre altele, AI (Artificial Intelligence) aduce Live Translate (Traducere live) și Generative Edit (Editare generativă). Vor beneficia de AI și Nightotografy Zoom, Screen Display sau High Resolution. Galaxy S24 va avea un ecran de 6,2 inch (15,75 cm), iar Galaxy S24+ unul de 6,7 inch (17,02 cm). Samsung Galaxy S24 Ultra are un afișaj de 6,8 inch (17,28 cm).