Ecranul Samsung LED Onyx Cinema a ajuns și în Australia

568
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ecranele LED Onyx Cinema în 2018, de atunci acestea au ajuns peste tot în lume. Aproape 20 de cinematografe se mândresc cu aceste extraordinare ecrane Samsung GED Onyx Cinema. Acum Samsung Electronics și-a prezentat ecranul Onyx în Australia, la HOYTS Entertainment Quarter din Moore Park, Sydney. Este primul de acest fel din Australia.

Noua versiune oferă cel mai recent ecran Samsung LED Onyx Cinema de 14 metri. Un alt ecran Onyx de 10 metri va fi instalat și la HOYTS Highpoint din Melbourne, Australia, în martie 2020. Conform informațiilor vor mai fi instalate astfel de ecrane și în alte locații din Australia.

O experiență cinematografică uluitoare cu Samsung LED Onyx Cinema

Pe măsură ce peisajul cinematografic continuă să evolueze la nivel global, sălile de cinema caută noi modalități de îmbunătățire a experienței de afișare”. A declarat Hyeseung Ha, vicepreședinte senior Visual Display Business la Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Cu Onyx, ne propunem să oferim partenerilor noștri de divertisment și clienților lor o experiență vizuală deosebită.

HOYTS este lider în industria divertismentului cu peste 50 de locații de cinema din Australia și Noua Zeelandă. HOYTS Entertainment Quarter din Moore Park, Sydney, va fi o locație emblematică a companiei HOYTS, care va găzdui premiere majore din Australia.

Căutăm mereu noi modalități de a rămâne în față și de a oferi oaspeților noștri ceva neașteptat”. A spus Damian Keogh, CEO și președinte al grupului HOYTS. „De aceea și încorporam primele ecrane Samsung LED Onyx Cinema din Australia în cinematografele noastre. Aceste ecrane schimbă totul în ce privește experiență de film și de divertisment, spre deosebire de orice au văzut clienții noștri până acum.”

Onyx – este o varietate de calcedon, un mineral din grupa cuarțului. Onixul este prima piatră pe care o întâlnim în paginile Sfintei Scripturi. Culoarea negru închis a onix-ului l-a făcut să devină o piatră semi-prețioasă pentru obiecte de podoabă.

Ecranele LED Onyx Cinema oferă o calitate inimaginabilă a imaginii, performanțe și fiabilitate incredibile. Ecranul instalat la HOYTS combină rezoluția 4K, calitatea imaginii HDR și nivelul maxim de luminozitate de 146fL – de aproape 10 ori mai mare decât ceea ce este posibil cu tehnologiile standard ale proiectorului.

Ecranele LED Onyx Samsung sunt instalate în mai multe orașe importante din întreaga lume, începând cu Los Angeles, Beijing sau Zürich. Au mai fost instalate astfel de ecrane și în Germania, Austria, Spania, Franța sau Coreea de Sud, printre altele.