De 10 ani Samsung este lider pe piața globală de bare de sunet

94
Samsung bare de sunet
Sursă foto: via sammobile.com

Samsung ocupă poziția de lider pe piața globală a barelor de sunet în ultimii zece ani consecutivi. Potrivit unui studiu anual publicat de FutureSource Consulting, din 2014 până în 2023 Samsung a ocupat primul loc mondial pe piața de bare de sunet. Cele mai recente date evidențiază liderul continuu pe piață al Samsung, cu o cotă de piață de 20,3% și o contribuție de 18,8% la volumul vânzărilor din industrie în 2023.

Samsung a ridicat constant ștacheta sistemelor de divertisment pentru acasă de-a lungul anilor. Compania coreeană a dus barele de sunet la un nivel de calitate a sunetului incredibil. Caracteristicile distinctive, cum ar fi Q-Symphony și SpaceFit Sound, au revoluționat experiența de ascultare. Aceste caracteristici oferind utilizatorilor un peisaj sonor profund captivant, care este ajustat fin la mediile lor de ascultare.

Acest standard de excelență a fost recunoscut de experții și recenzenții din industrie. Cunoscutul site T3 a acordat titlul „Cea mai bună bară de sunet” modelului Samsung HW-Q990C pentru sunetul său captivant și „sunetul excepțional bazat pe obiecte”. În același timp, HomeTheaterReview a numit această bară de sunet „Alegerea editorului” spunând: „Sună excelent, indiferent de tipul de conținut pe care îl trimiteți.”

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Anul acesta, Samsung continuă să depășească limitele cu gama sa de bare de sunet. Samsung a introdus funcții audio AI îmbunătățite și opțiuni de conectivitate pentru a captiva atât consumatorii, cât și pasionații de home theater. Peste câteva zile, pe 21 martie la Unbox and Discover 2024, Samsung va prezenta noile sale bare de sunet pentru 2024.

Bara de sunet Bang & Olufsen Beosound Theatre este considerată cea mai bună din lume. Are un sistem Dolby Atmos 7.1.4, are 18 kg și 1,2 m lungime. Are Apple AirPlay 2, Google Chromecast și Bluetooth. Costă peste 8.000 de euro.

Bara de sunet emblematică din seria Samsung Q, HW-Q990D, oferă sunet surround impresionant cu 11.1.4 canale și o funcție Q-Symphony îmbunătățită. Alimentat de AI, dispozitivul analizează și sincronizează canalele vocale pentru dialoguri clare și peisaj sonor captivant în toate difuzoarele. Împreună cu SpaceFit Sound Pro pentru calibrarea audio personalizată, bara de sunet asigură, de asemenea, o experiență captivantă în orice spațiu. De asemenea, HDMI 2.1 și 4K/120Hz passthrough oferă opțiuni de conectivitate care îndeplinesc cerințele sistemelor moderne de home entertainment.

„Suntem încântați să fim recunoscuți din nou drept lider de piață în barele de sunet. Este o piatră de hotar care reflectă feedback-ul pozitiv din partea clienților noștri de-a lungul anilor”. A declarat Cheolgi Kim, EVP Visual Display Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Pe baza acestui succes, vom continua să depășim limitele divertismentului acasă cu o calitate superioară a sunetului și caracteristici avansate de conectivitate. Vom valorifica tehnologia de sunet bazată pe inteligență artificială pentru a consolida experiența consumatorilor și poziția Samsung pe piața globală.”

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.samsung.com.