Ce televizoare va lansa Samsung la evenimentul din 21 martie?

121
Televizoare Samsung 21 martie
Sursă foto: SammyFans

Înainte de Galaxy Unpacked din 10 iulie de la Paris, unde vom primi noi pliabile, ceasuri inteligente și inelul Galaxy Ring, Samsung va organiza un eveniment Unbox and Discover pe 21 martie 2024. La acest eveniment, gigantul tehnologic sud-coreean va dezvălui noi televizoare și dispozitive de sunet pentru 2024.

Samsung Unbox & Discover este un eveniment care indică angajamentul Samsung și viziunea sa de a îmbunătăți experiența utilizatorului. Samsung vrea să facă tehnologiile complexe mai intuitive și integrate perfect în viața oamenilor, potrivit SammyFans. Acest eveniment are loc în fiecare an, iar în 2024, programul va avea loc în luna martie. Samsung a dezvăluit o gamă impresionantă de televizoare și produse audio la CES 2024 Las Vegas. Au fost acolo noi Televizoare 8K, modele OLED îmbunătățite, dar și difuzorul personalizabil Music Frame și The Premiere 8K. Acesta din urmă a fost prezentat drept primul proiector wireless 8K din industrie.

Samsung tocmai și-a prezentat cel mai nou lot de televizoare viitoare la începutul anului. Vedetele au fost noile modele Neo QLED, care dublează funcțiile AI datorită unui procesor NQ8 Gen3. Există o unitate de procesare neuronală la bord care permite upscaling 8K AI, precum și o nouă tehnologie de adâncime îmbunătățită pentru o calitate și mai captivantă a imaginii. Cel mai probabil vom vedea acolo și noul televizor transparent Samsung, dar și alte noutăți.

Samsung va arăta oficial toate cele de mai sus pe 21 martie la Unbox and Discover 2024. Nu am aflat informații despre prețurile acestor dispozitive la CES 2024, așa că acest eveniment ar trebui să clarifice în sfârșit cât va trebui să scoateți din buzunar pentru acestea.

Știm că televizorul S95D OLED are o rată de reîmprospătare de 144Hz, Dolby Atmos cu un difuzor de top, FreeSync Premium Pro și un difuzor OTS+ de 70W 4.2.2Ch. Televizorul TV OLED S95D va fi disponibil în diagonala de 77 inch (195,58 cm) 65 și 55 inch (139,7 cm).

VRR – (Variable Refresh Rate – rată de actualizare variabilă). Este termenul general pentru o rată de reîmprospătare dinamică a afișajului. Aceasta poate varia în mod continuu și perfect, pe afișele care acceptă tehnologii VRR.

Samsung Neo QLED 8K (QN800D) va fi probabil în centrul atenției. Utilizează o gamă largă de funcții premium care nu se găsesc pe niciun alt model din gama de televizoare Samsung 2024. Are inclusiv AI Motion Enhancer Pro, un ecran infinit, VRR de 240 Hz, Quantum Super Resolution Pro și (desigur) un suport flotant Mystic.

Tot la acest eveniment vom afla mai multe și despre proiectorul Samsung The Premiere 8K. Compania îl prezintă nu numai ca fiind primul proiector Dolby Atmos de 100W din lume, ci și primul proiector 8K din lume ce are conectivitate wireless. Acesta va suporta Wi-Fi 7, maparea proiecției LightWarp, dimensiunea ecranului de până la 120 cm și GamingHub.

Samsung introduce, de asemenea, o gamă reîmprospătată de proiectoare, inclusiv The Premiere 7 și Premiere 9. Nu trebuie să uităm nici noile produse pentru stilul de viață, cum ar fi un The Frame îmbunătățit, cu o rată de reîmprospătare dinamică pentru o eficiență energetică îmbunătățită și Samsung Music Frame.

Samsung derulează o promoție specială pentru eveniment până în 20 martie. Acest lucru permite utilizatorilor să se înscrie la eveniment și să economisească 100$ la precomenzi la lansarea dispozitivelor pe https://www.samsung.com/us/tvs/firstlook/.

Informații suplimentare de pe pagina produsului și e-mail de confirmare:

  • Înscrieți-vă până la 21.03.2024 pentru a „afla mai multe despre produsele noastre TV și audio din 2024”
  • Reveniți la Samsung.com pe 21.03.2024 la ora 18:30 EDT pentru a vedea produsele eligibile disponibile pentru precomandă
    • De asemenea, ar trebui să primiți o notificare prin e-mail pe 21.03.2024
  • Reducere de 100 de dolari în promoție valabilă în perioada 21.03.2024 – 10.04.2024 în „Perioada de precomandă”
    • Cadoul de rezervare va fi aplicat automat atunci când utilizați aceeași adresă de e-mail pentru a rezerva și cumpăra produsul eligibil.