Samsung a lansat noua linie de divertisment Home Entertainment 2018

1215

Samsung Electronics a lansat gama de televizoare QLED și produse audio pentru relaxarea și distracția de acasă, la evenimentul First Look de la New York. Samsung a dat detalii despre modelele TV QLED 2018 și produsele audio, toate cu elemente de design inovatoare, o calitate îmbunătățită a imaginii și sunetului, capabilități inteligente intuitive ce permit consumatorilor să se bucure de un conținut și un sunet de excepție.

Gama de televizoare din seria 2018 este cu adevărat cea mai inovatoare și mai sofisticată, destinată consumatorului de astăzi, care este conștient de rolul esteticului în spațiului de locuit„, a declarat Jong-hee Han, președintele Visual Display Business la Samsung Electronics.

Linia Samsung din 2018 oferă inovații noi care îmbogățesc viața utilizatorilor, regândind modul în care televizorul se integrează în camera de zi, modul în care se bucură de conținutul lui și în care interacționează cu dispozitivele lor.

Principalele caracteristici ale gamei 2018 includ:

Modul ambiental. Modul Ambient oferă informații utile pe parcursul zilei – chiar și atunci când utilizatorii nu urmăresc în mod activ filme și programe de televiziune. Poate să redea muzică, să afișeze titluri de știri, rapoarte de trafic și actualizări meteorologice și puteți să afișați ilustrații sau fotografii de familie. Poate afișa chiar și o operă de artă, care va arăta ca un tablou pe perete. Pentru televizoarele montate pe perete, modul Ambient poate imita modelul de pe peretele din spatele televizorului pentru a crea un efect vizual uimitor în care televizorul se contopește fără probleme cu peretele. Dacă aveți în spatele televizorului un perete de cărămidă, de exemplu, televizorul va afișa același model. Televizoarele QLED 2018 pot funcționa în modul Ambient 24 de ore pe zi fără probleme.

O conexiune invizibilă. Noua conexiune One Invisible este un cablu subțire care combină atât cablul pentru alimentarea televizorului, cât și semnalul audio-video AV. Disponibil cu o lungime de până la 15 metri, consumatorii nu mai trebuie să-și plaseze televizorul în apropierea prizei pentru semnalul AV sau a prizei de alimentare. Acest cablu, practic găzduiește toate porturile unui televizor.

Smart TV, cu Bixby. Capabilitățile inteligente ale liniei QLED oferă modalități revoluționare de a configura televizorul și de a găsi conținut. Noua aplicație SmartThings reduce foarte mult timpul necesar configurării unui televizor nou. Cu platforma inteligentă Samsung Bixby, utilizatorii pot folosi comenzi vocale pentru a căuta programele preferate, pentru a programa televizorul pentru anumite emisiuni preferate și pentru a controla dispozitive compatibile cu televizorul. Acest lucru este util, printre altele, pentru camerele de supraveghere, deoarece puteți urmări ce înregistrează acestea direct pe ecranul televizorului. Bixby nu este la fel de avansat ca și fratele său mobil, dar este un prim pas spre unificarea platformelor companiei.

Direct Fully Array. Televizoarele QLED Q8F și Q9F oferă imagini uimitoare cu un contrast fenomenal prin tehnologia Direct Full Array (DFA). Direct Fully Array reglează cu atenție luminozitatea. Tehnologia utilizează o rețea completă de iluminare cu LED-uri pentru a ilumina cu exactitate fiecare zonă a ecranului pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii. Acest lucru permite noilor televizoare QLED să întunece anumite zone ale ecranului, luminând simultan altele. Ultra Black Elite este o nouă tehnologie anti-reflexie care îmbunătățește negrul pe ecran prin eliminarea reflexiei ecranului, astfel încât imaginile să rămână vibrante și clare din orice unghi. Direct Full Array utilizează un panou cu zone de iluminare din spate controlate inteligent, care se reglează automat pentru a furniza un negru profund și un alb pur.

Linia Audio. Samsung oferă și patru produse audio noi, cu un sunet clar și imersiv, adaptat diferitelor moduri prin care utilizatorii individuali își poziționează și folosesc sistemele home theater.

  • HW-K950: Cu difuzoare frontale și laterale noi, bara de sunet HW-K950 Dolby Atmos creează o experiență cinematică extraordinară și care oferă sunet surround (dă spațialitate sunetului).
  • HW-N650: proiectată pentru gameri, bara de sunet HW-N650 este dotată cu tehnologia Acoustic Beam, care pune utilizatorii în centrul acțiunii.
  • HW-NW700: Bara de sunet HW-NW700 dispune de un design special conceput pentru a fi montat pe perete, se completează perfect cu televizoarele QLED, astfel încât să se asorteze frumos în orice mediu de acasă.
  • VL550: VL550 include un difuzor unic de metal, pe care consumatorii îl pot atașa pe orice suprafață metalică, deoarece este magnetic și care poate fi folosit pentru a controla muzica cu ajutorul comenzilor vocale.

Samsung spune că noile sale televizoare sunt imersive și în concordanță cu stilul de viață al utilizatorilor. Pentru a satisface cererea crescândă pentru televizoarele de dimensiuni mari, Samsung a introdus mai multe modele de peste 75 inch, în 2018 în comparație cu anii precedenți. Samsung estimează că piața pentru televizoarele de dimensiuni mari va crește cu până la 40% în fiecare an, motiv pentru care linia TV QLED 2018 aduce mai multe modele de peste 75 de inch.

Noile televizoare ar trebui să fie disponibile pentru cumpărare în perioada următoare.

SURSĂSamsung News