Samsung a anunțat că livrarea noilor telefoane pliabile poate întârzia

356
Samsung a anuntat ca livrarea noile lor foldabile si ceasuri poate intarzia
Sursa Foto: Eric Zeman / Android Authority

Unele persoane care au pre-comandat un Galaxy Z Fold 3 și alte dispozitive noi primesc e-mailuri de la Samsung care le notifică întârzieri de expediere. Se pare că mulți vor trebui să aștepte până în septembrie. Samsung citează cererea mai mare a modelelor pliabile, mult mai mult decât se aștepta, ca motiv al întârzierilor.

Precomenzile pentru noua listă de dispozitive Samsung s-au deschis pe 11 august. Compania a spus că expedierile acestor precomenzi ar trebui să sosească pe sau înainte de 27 august, vânzările generale începând în aceeași zi. Cu toate acestea, se pare că Samsung are probleme în a ține pasul cu livrările noilor telefoane pliabile și smartwatch-uri.

Cerere foarte mare de telefoane pliabile și ceasuri Samsung

Unii cumpărători din Germania care au pre-comandat Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 și noile ceasuri inteligente Samsung au primit e-mailuri de la Samsung care le notifică întârzierile de livrare, conform Android Authority. În unele cazuri, e-mailurile spun că pre-comenzile ar putea ajunge la jumătatea lunii septembrie.

Compania spune că aceste întârzieri se datorează cererii mari pentru aceste noi produse. De exemplu știm că pre-comenzile pentru Z Fold 3 și Z Flip 3 au depășit 900.000 de bucăți în Coreea. Au fost mai multe decât pentru ultimele serii emblematice Galaxy Note 20 și Galaxy S21! Nu avem date concrete despre Europa, dar se pare că și aici sunt precomenzi extrem de mari. Oricum informațiile anterioare despre pre-comenzile pentru noile dispozitive la nivel global depășesc cele mai optimiste așteptări ale companiei.

UK este prescurtarea de la United Kingdom – Regatul Unit și se referă la United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland. Regina Elisabeta a II-a este pe tron din 6 februarie 1952! Este cel mai longeviv monarh britanic.

Până în prezent, nu am văzut informații despre astfel de e-mailuri trimise clienților din SUA sau UK. Cu toate acestea, există destul de multe despre aceste notificări Samsung în Germania. În acest fel ne așteptăm să fie doar o chestiune de timp ca persoanele din alte țări care au pre-comandat noile pliabile sau ceasuri Samsung să primească astfel de notificări.

Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 și noile ceasuri inteligente primesc recenzii foarte bune pe web. Se pare că Samsung ar putea avea un trio de câștigători cu noile modele lansate. Momentan nu există informații privind întârzierea pre-comenzilor pentru căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2.