Samsung Galaxy Buds2 lansat, sunet profund și bogat

436
Samsung Galaxy Buds2 lansat sunet profund si bogat
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Noul set wireless Samsung Galaxy Buds2 tocmai a fost lansat de Samsung la Galaxy Unpacked 2021. Pregătește-te pentru a te răsfăța cu un nou nivel de calitate a sunetului premium cu noul set wireless Galaxy Buds2. Oferind un sunet bogat și echilibrat, căștile Samsung de generația următoare vin cu difuzoare bidirecționale dinamice, Anulare activă a zgomotului îmbunătățită și o potrivire confortabilă în urechi.

Cu o gamă de funcții noi pentru a vă duce experiențele audio la nivelul următor, Samsung Galaxy Buds2 nu numai că vă face vocea mai clară la apeluri, ci vă permite, de asemenea, să vă scufundați complet în muzică, videoclipuri și divertisment. Sunt cele mai ușoare și mai mici căști din întreaga serie Galaxy Buds. Au un design iconic de formă curbată, care vine în patru culori contemporane – grafit, alb, măslin și lavandă. Făcut pentru a se potrivi perfect ecosistemului Galaxy și echipat cu o baterie de lungă durată, Samsung Galaxy Buds2 oferă experiențe sonore captivante și au o carcasă expresivă și elegantă.

Samsung Galaxy Buds2: Sunet premium și ajustare confortabilă

Samsung Galaxy Buds2 sunt concepute pentru a fi purtate toată ziua și oferă o calitate a sunetului premium. Astfel vă puteți scufunda în muzică în orice moment, oriunde vă aflați. Fiind una dintre cele mai recente adăugiri la gama Galaxy Buds, Galaxy Buds2 se alătură Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro, oferind consumatorilor mai multe opțiuni pentru a se potrivi nevoilor lor. Ca parte a ecosistemului Galaxy, Galaxy Buds2 este partenerul perfect al smartphone-ului, tabletei sau smartwatch-ului dvs. Galaxy.

Fie că vă folosiți Galaxy Buds2 pentru a asculta muzică sau pentru a forma o conferință, aveți toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă cufunda în propria lume. Boxele dinamice bidirecționale oferă sunet clar și un bas profund, potrivit Samsung Newsroom. Anularea zgomotului activ ajută la blocarea zgomotului nedorit. Dacă trebuie să vă auziți împrejurimile, pur și simplu reglați-vă cu trei niveluri de sunet ambientale reglabile. Acum vocea dvs. va fi mai clară la apeluri datorită unei noi soluții bazate pe învățarea automata. Acest sistem filtrează o varietate de zgomote de fundal care vă pot distrage.

Samsung Galaxy Buds2 sunt cele mai mici și mai ușoare căști Samsung și vin o formă curbată iconică. Pentru o potrivire mai perfectă, Samsung a dezvoltat „testul de potrivire Earbud” în aplicația Galaxy Wearable. Cu Smasung GalaxyBuds2 puteți alege dintre patru culori contemporane – grafit, alb, măslin și lavandă. În acest fel vă puteți arăta stilul personal.

Noul set wireless Galaxy Bud2 costă 149,99 USD. Vom reveni cu mai multe detalii zilele următoare.