Samsung și Lowe’s colaborează pentru uși la frigiderele Bespoke

214
Samsung si Lowe colaboreaza pentru usi la frigiderele Bespoke
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Frigiderul Samsung Bespoke cu 4 uși este, la propriu, o pânză goală prin care clienții se pot exprima. Compania vinde panouri de uși de frigider la comandă în diverse culori și modele. Contra cost, Samsung vă va permite să imprimați fotografia personalizată pe frigider. Pentru acest lucru Samsung și Lowe’s au încheiat un parteneriat pentru a crea o colecție exclusivă în ediție limitată de panouri pentru frigiderele Bespoke cu 4 uși.

Pentru a oferi cumpărătorilor o altă modalitate de a-și personaliza spațiile și de a-și exprima stilul personal unic, Samsung și Lowe’s au lansat o ediție limitată de panouri pentru frigiderul Samsung Bespoke cu 4 uși. Panourile personalizate au fost proiectate de trei artiști distinctivi. Panourile pot fi amestecate și asortate cu portofoliul de culori și finisaje ale panourilor Samsung Bespoke. Noile panouri pentru frigiderele Samsung Bespoke sunt disponibile exclusiv la compania Lowe’s.

Frigiderele Bespoke personalizate de Samsung și Lowe’s

Samsung și Lowe’s au folosit abilitățile a trei artiști pentru a crea o colecție de panouri personalizate. Cei trei artiști sunt Alexa Meade, Amber Vittoria și Dominique Brown. Lowe’s încurajează clienții Bespoke să folosească aceste trei perechi de panouri personalizate exclusive. Potrivit Lowe’s clienții pot să le amestece și să le asorteze cu modelele și culorile lor personalizate din casă.

Lowe’s este un retailer american, ocupând la nivelul SUA locul doi în sectorul bricolaj și electrocasnice, după Home Depot. Compania a fost fondată în 1946 în North Wilkesboro, North Carolina. Lowe’s are 2.197 de magazine în SUA și Canada.

Panourile create de Alexa Meade, Amber Vittoria și Domonique Brown, încorporează fiecare stilul lor distinctiv și punctul de vedere distinct. Cei trei artiști aduc propria lor estetică, mediu și perspectivă panourilor Bespoke. În acest fel oferă cumpărătorilor o varietate de opțiuni pentru a-și personaliza frigiderele. Fiecare artist s-a inspirat din propria relație cu casa pentru a-și ghida opera de artă.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Clienții noștri știu că pot avea încredere în noi pentru că le oferim calitate și inovație. Prin această colaborare cu Samsung, un lider de încredere în inovare, suntem încântați să aducem aceste panouri unice clienților care caută să-și modernizeze aparatele prin artă”. A declarat Jen Wilson, vicepreședinte senior pentru brand și marketing la Lowe’s, conform SamMoble.

Cele trei modele personalizate sunt disponibile exclusiv la Lowe’s. Pot fi achiziționate atașate la un frigider Bespoke cu 4 uși sau cumpărate separat. Prețul este același pentru fiecare piesă din colecție, adică o ușă costă 299$.