Samsung lucrează la Galaxy A100, are un display full-screen

2163
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Samsung lucrează la un smartphone cu ecran complet, unde ecranul se extinde din toate părțile spre lateral. Conform informațiilor, este designul lui Galaxy A100. Samsung a punctat permanent în domeniul ecranelor fără margini. Ecranele curbate sunt utilizate pentru seriile premium Galaxy S și Galaxy Note. Samsung Display produce, de asemenea, ecrane pentru Apple, Google sau Huawei.

Gigantul high-tech sud-coreean este de așteptat să dezvolte această tehnologie de ecran în următorii ani. Ecranul va continua să se extindă pe laturile telefonului, oferind dispozitivului un aspect complet nou și futurist. Am văzut de-a lungul timpului diverse brevete Samsung în care au fost utilizate mai multe modele de ecrane. Destul de recent am publicat un brevet despre un ecran curbat 3D care acoperă total fața, mergând până în spate.

Samsung lucrează la mai multe modele de ecrane complet fără margini

Potrivit lui Ice Universe, citat de LetsGoDigital, Samsung a lucrat la diferite afișaje curbate care se extind aproape pe întreaga parte a dispozitivului. Un cadru metalic nu mai este vizibil pe lateral, butoanele fizice vor fi de asemenea înlocuite cu cele virtuale.

Cu toate acestea, au fost informații că Samsung a anulat acest program. În momentul de față, așa-numitele ecrane Full Screen v2.0 nu vor fi folosite în smartphone-urile Galaxy. Cu toate acestea, a apărut un nume de smartphone aflat în dezvoltare, Samsung Galaxy A100, care va avea acest nou design.

LetsGoDigital este un site din Olanda fondat în 1999. Nu este un site afiliat Samsung, este complet independent și nu este afiliat nici unui alt producător sau furnizor. Acest lucru permite ca specialiștii săi să fie realiști în tot ce publică pe site. Este o echipă de profesioniști recunoscută pe plan mondial.

Au existat zvonuri despre acest nou design futurist de ceva vreme. În primul rând era de așteptat ca Samsung să aplice această nouă tehnologie de afișare seriei Galaxy Note 10, care este așteptată luna viitoare. Știm însă acum că Note 10 va avea multe asemănări ca design cu seria Galaxy S10 lansată la începutul acestui an.

Samsung folosește din ce în ce mai mult noile tehnologii inovatoare inițial într-un smartphone din seria Galaxy A. Aceste smartphone-uri de clasă mijlocie prind foarte bine la tineri și oferă companiei posibilitatea de a obține feedback de la utilizatori. Dacă are succes, noua tehnologie este dezvoltată în continuare pentru a fi aplicată în modelele high-end.

Samsung Galaxy A100 va fi lansat probabil anul viitor

Cu siguranță nu este de neconceput ca noul ecran, complet full-screen, să fie folosit mai întâi cu Galaxy A100. Cu Galaxy A80, Samsung a adus mai multe noutăți iar acum lucrează și la Galaxy A90, tot cu multe lucruri în premieră. Acest telefon avansat din gama mid-range, Galaxy A100, va avea, probabil, multe asemănări cu seria Galaxy Note 10.

Am scris recent că Samsung nu se mai oprește din a lansa nou telefoane din seria Galaxy A 2019. Modelul Galaxy A100 probabil că nu va apărea în 2019. Gigantul tech poate vedea oportunitatea de a introduce acest dispozitiv la începutul anului 2020, chiar înainte de introducerea viitoarei serii Galaxy S11.

SURSĂLetsgoDigital