Samsung lucrează la o versiune de 10 inch a tabletei Galaxy Tab Active

765
Sursa Foto: via Pickr.com.au

Samsung lucrează la o versiune de 10,1 inch a tabletei Galaxy Tab Active. Acest lucru este evident din informațiile primite la redacție. Acestă tabletă ar putea fi numită Galaxy Tab Active Pro, nume înregistrat recent de Samsung în întreaga lume.

În mod tradițional tabletele Galaxy Tab Active sunt echipate cu o carcasă robustă care le face potrivite pentru toate tipurile de medii de lucru mai puțin ecologice. Până în prezent, acestea erau și tablete relativ compacte – prima și a doua generație ale Tab Active erau dotate cu un ecran de 8 inch.

Gigantul tech sud-coreean lucrează acum la o nouă variantă Tab Active, care diferă clar de predecesorii săi ca mărime. Conform informațiilor primite de la colegii noștri de la GalaxyClub, Samsung lucrează la o tabletă cu ecran de 10,1 inch. Dacă informațiile primite se dovedesc a fi corecte, aceasta este prima tabletă mare din seria Tab Active.

Numele Galaxy Tab Active Pro a fost înregistrat în mai multe țări

Samsung a înregistrat recent brandul Galaxy Tab Active Pro în toată lumea, în Europa / SUA / Coreea de Sud. Posibil, prin urmare, ca această tabletă Active Pro să fie lansată la nivel global. De asemenea, se pune întrebarea dacă SM-T545, recent apărută pe site-ul de referință Geekbench, este de fapt Tab Active Pro. Dacă răspunsul la această întrebare este „da”, dispozitivul are un procesor Qualcomm Snapdragon 710 și 4 GB de RAM.

Primele exemple ale conceptului de „tabletă” au fost prezentate în celebrul serial Star Trek din anii 1960 și în filmul Space Odyssey din 1968. Primele tablete adevărate apar în 2001 când Microsoft a lansat Microsoft Tablet PC. În 2001 Nokia a dezvoltat un prototip de tabletă, Nokia 510, cântărea două kilograme și avea un ecran tactil de 10 inch.

În total, piesele de puzzle separate – Tab Active, numele Galaxy Tab Active Pro și numărul de model SM-T545 – ar putea să formeze un singur dispozitiv: Galaxy Tab Active Pro 10.1. Totuși în această zonă de specificații și preț Samsung mai are și alte tablete. Sigur că niciuna, în afară de dimensiunile ecranului, nu are caracteristicile de robustețe care vor fi pe Tab Active Pro. Ce vrăjitorii va mai face Samsung și le va implementa în această tabletă, deocamdată nu știm. Numai atunci când Samsung lansează această tabletă vom ști concret ce poate și ce face această tabletă.

Dar, cum rămâne cu Samsung Galaxy Tab S5?

În plus față de Galaxy Tab Active Pro, se pare că tableta high-end Galaxy Tab S5 – fără „e” – se află în lucru. Acest comprimat a apărut recent pentru prima dată online când am și publicat numărul de model. Mai mult, am aflat recent că Galaxy Tab S5 are un și un stylus S Pen, la fel ca predecesorii săi. Conform informațiilor, această comprimat va debuta în această vară, mai mult sau mai puțin în același timp cu viitoarea serie Samsung Galaxy Note 10.

În fine, se pare că Samsung apasă tare pe accelerație în privința tabletelor. Compania a lansat câteva anul acesta și are cel puțin două exemplare în lucru, dar pot exista și mai multe. Cu puțin noroc vom afla mai multe în perioada următoare.