Acasă Stiri Posibil ca Samsung să lucreze deja la un Galaxy S21 FE

Posibil ca Samsung să lucreze deja la un Galaxy S21 FE

Galaxy S20 FE de anul trecut a fost un succes surprinzător. Ei bine, nu a fost chiar o surpriză: succesul lui S20 FE a venit dintr-o combinație de specificații excelente și un preț atractiv pe care nimeni nu îl aștepta de la Samsung, cel puțin nu în segmentul high-end. Acum un zvon mai mult decât frapant sugerează că o variantă de Galaxy S21, reperată anterior, ar fi de fapt Galaxy S21 FE. De unde acest zvon? Și când ne putem aștepta la un Samsung Galaxy S21 FE?

Ce faci când ai un telefon care s-a descurcat foarte bine pe piață și în mod special în SUA? Desigur, faci o continuare și auzim că Galaxy S21 FE poate fi deja în lucru. Potrivit informațiilor există un dispozitiv Galaxy cu numărul de model SM-G990B în dezvoltare și poate fi Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S21 FE în variante 4 și 5G

Anul acesta, Samsung a lansat modelul Galaxy S21 la un preț remarcabil de prietenos (începe de la 850 €). Și prin remarcabil de prietenos înțelegem în principal: cu un preț de vânzare cu amănuntul mai mic decât mezinul seriei S20, Samsung Galaxy S20. La sfârșitul lunii ianuarie au fost mai multe speculații că Samsung ar putea să lanseze și o variantă Galaxy S21 Fan Edition mai ieftină.

Apoi am aflat de existența unui dispozitiv cu numărul de model SM-G990F. Am presupus că aceasta este o versiune exclusivă 4G a modelului Galaxy S21 obișnuit. Cel puțin, aceasta a fost conform logicii numerotării modelelor Samsung. Cu toate acestea, colegii noștri de la SamMobile cred că acest număr de model este altceva. SamMobile are informații că SM-G990x este Galaxy S21 FE – „Fan Edition”. Deci un urmaș al modelului Samsung Galaxy S20 FE. Acest S21 FE ar fi în curs de dezvoltare în două versiuni. Varianta 5G poartă numărul modelului SM-G990B iar SM-G990F este în mod logic varianta 4G.

Rețelele 5G sunt de până la 100 de ori mai rapide decât rețelele 4G. De exemplu: descărcarea unui film de înaltă definiție printr-o rețea 4G durează în medie 50 de minute, același film descărcat pe o rețea 5G, durează doar nouă minute.

S21 Fan Edition o combinație între Galaxy S21 și S21+

De asemenea, prin intermediul GalaxyClub, aflăm că dispozitivul vine în versiuni cu stocare de 128 și 256GB. Sunt date și culorile: gri / argintiu, roz, violet și alb. Judecând după ceea ce Samsung a făcut cu Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE ar putea fi o încrucișare între Galaxy S21 și Galaxy S21+. Gândiți-vă la ecranul mai mare al acestuia, dar la corpul din plastic al primului – cu sau fără o cameră oarecum simplificată, dar nu neapărat mai proastă. Poate că va include și un slot Micro-SD? Din păcate nu știm.

Este logic să vină din cutie cu Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Și încă o precizare, am scris mai sus despre o variantă 5G și una 4G. Cu toate acestea, Samsung nu a lansat variantele LTE ale ultimelor sale modele emblematice. În acest fel, din încercarea de a eficientiza prețul, este posibil să primim și o variantă 4G LTE.

Când va apărea acest model Fan Edition a lui Galaxy S21? Credem că dura ceva timp până când Galaxy S21 FE va vedea efectiv lumina zilei. Probabil se va lansa cândva în a doua jumătate a acestui an, dar va trebui să așteptăm ca mai multe informații concrete să apară în următoarele săptămâni / luni.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...