Samsung are în lucru un nou smartphone Galaxy M30

908

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Au trecut aproximativ patru luni de când Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy M30 în India. La fel ca celelalte telefoane din această serie, acesta a fost pus la vânzare exclusiv online. Această strategie privind vânzările online ale seriei Galaxy M funcționează foarte bine pentru Samsung în India. Acum gigantul tech sud-coreean are obiectivul de a face 1 miliard de dolari din vânzările online, în această țară.

Vă reamintim că gama Galaxy M, compusă din Galaxy M10, M20, M30 și Galaxy M40 este oferită exclusiv prin intermediul canalelor de distribuție online. Acest lucru îi permite companiei Samsung să mențină un preț mai competitiv decât cel al altor produse Samsung.

Un nou Galaxy M30 este în curs de dezvoltare

Potrivit informațiilor obținute de SamMobile, Samsung poate adăuga un alt receptor la această gamă. Compania pare să lucreze la un nou smartphone Galaxy M30. Poate fi o variantă puțin diferită a telefonului existent, în loc de un succesor cu drepturi depline.

Din informațiile primite de site-ul sus amintit, Samsung are telefonul cu numărul de model SM-M307F în dezvoltare. Samsung Galaxy M30 are numărul de model SM-M305F, astfel încât acest model poate fi doar o variantă diferită a acestui dispozitiv. Samsung, de asemenea, pare să lucreze la astfel de variante pentru unele dintre cele mai recente telefoane din seria Galaxy A 2019. Am scris destul de recent pe site-ul nostru că sunt în curs de dezvoltare noi variante ale modelelor Galaxy A50 și Galaxy A70 cu numerele modelului SM-A507F și SM-A707F.

Exynos este o serie de procesoare bazate pe ARM dezvoltate și fabricate de Samsung. În 2010, Samsung a lansat primul Exynos – S5PC110 cu telefonul mobil Samsung Galaxy S. Exynos provine din cuvintele grecești exypnos (inteligență) și prasinos (verde), inteligență verde.

Nu este clar cum și cât de mult această variantă de M30 va fi diferită față de cea care este deja pe piață. Așa cum am mai menționat Samsung Galaxy M30 este în esență un Galaxy M20 cu unele specificații actualizate.

Principalele caracteristici aflate pe Samsung Galaxy M30 includ un display Infinity-U de 6,4 inch cu rezoluție FHD+, procesorul Exynos 7904 și 4 / 6GB de RAM și 64 / 128GB de memorie interna extensibila prin Micro SD slot. Nu lipsește o triple-camera la spate 13 + 5 + 5MP, o singură camera frontală de 16MP și o baterie de 5.000mAh. Mai mult decât onorabil pentru un telefon din cea mai ieftină gamă Samsung.

Nu știm momentan ce caracteristici și specificații poate aduce noul Galaxy M30

Ce ar putea Samsung să adauge la noul M30, o variantă aflată chiar sub Galaxy M40 recent anunțat? Poate că ar putea aduce o cameră îmbunătățită și un Android 9.0 Pie cu One UI 1.1. Acestea sunt doar presupuneri în acest moment. Singurele informații disponibile despre acest nou dispozitiv sunt numărul de model și faptul că acesta va fi disponibil cu spațiu de stocare de 64GB și 128GB, la fel ca Galaxy M30.

Probabil vor mai apare informații despre acest nou Galaxy M30 cu numărul de model SM-M307F, în perioada următoare. Vom scrie orice nouă informație despre acest viitor dispozitiv Samsung. Este prea devreme pentru a anticipa acum când dispozitivul poate fi lansat, sau un eventual preț.