Samsung are în lucru o tabletă de 8 inch, va avea preț foarte accesibil

841

Samsung Galaxy Tab S5 se pare că va debuta alături de Galaxy Note 10, în data de 10 august. Numai că Samsung nu stă cu brațele încrucișate în privința tabletelor și lucrează la încă una. Aceasta este mai mică, are o diagonală de 8 inch și se va numi Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019). Tableta a fost certificată deja de Bluetooth SIG, Wi-Fi Alliance și Android Enterprise Solutions Directory zilele trecute.

Conform listărilor de pe aceste site-uri, Galaxy Tab A 8.0 (2019) are un ecran de 8 inch cu rezoluție de 1280 x 800 și câte o cameră în spate și în față. Un procesor Qualcomm Snapdragon 429 cu 2GB de memorie RAM și 32GB de stocare sunt la bord. Conform certificării sistemul de operare Android 9 Pie este dat ca software. Se pare că Galaxy Tab A 8.0 (2019) va fi disponibilă în versiuni Wi-Fi și WiFi + LTE. Chiar dacă vine cu o construcție solidă, nu are S-Pen, nici senzor biometric de amprentă și nici NFC.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) în patru versiuni

Deși listarea Bluetooth SIG relevă cinci modele: SM-T295, SM-T295N, SM-T295C, SM-T297 și SM-T290, nu mai știm altceva despre tabletă. Toate, cu excepția SM-T290, includ suport pentru LTE, ceea ce înseamnă că am putea vedea patru versiuni Galaxy Tab A 8.0 (2019) lansate pentru mai mulți operatori de telefonie mobilă. Toate modelele au, de asemenea, Bluetooth 4.2.

Această nouă versiune Samsung Galaxy Tab A (2019) pare să fie o variantă cu un preț foarte accesibil. Cel puțin prin prisma datelor pe care le știm în acest moment și raportat la modelul de 8 inch lansat în luna martie a acestui an. Samsung a lansat în martie o tabletă Galaxy Tab A (2019) cu un display de 8 inch, cu procesor Samsung Exynos 7904 și suport S Pen. Această variantă a venit cu 3GB de memorie RAM. Galaxy Tab A 8.0 (2019) nu are butoane capacitive și nici butonul Home.

AndroidAuthority este un site  fondat în 2007, este cel mai mare site dedicat celui mai utilizat sistem de operare din lume – Android. Este una dintre cele mai respectabile voci din domeniul Android. Oferă știri centrate pe Android, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii, forumuri de discuții și multe altele. Publică permanent un conținut de top.

Nu știm prețul și nici data lansării pentru Galaxy Tab A 8.0 (2019)

Designul lui tabletei Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) este similar variantei lansate în luna martie. Totuși ramele laterale par ceva mai groase. Poziționarea camerei din față este de asemenea diferită. Datorită ecranului cu rezoluție mai mică, noua tabletă nu va avea suportul S-Pen. Specificațiile camerei și alte detalii nu sunt încă cunoscute, dar nu ar trebui să fie diferite de Galaxy Tab A (2019).

De asemenea, nu avem nicio idee despre data lansării și stabilirea prețurilor. Având în vedere specificațiile, nu vă așteptați ca Galaxy Tab A 8.0 (2019) să vină cu preț ridicat. Deoarece acesta este un comprimat de buget redus ne așteptăm ca tableta Samsung să coste undeva în jur de 130 de euro, conform AndroidAuthority. În ceea ce privește disponibilitatea, nu ne-ar surprinde o lansare până în luna august a acestui an.