Samsung luminează întunericul în orașele din întreaga lume

329

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2022 este la doar câteva zile distanță. Gigantul high-tech își tachinează puterea capabilităților sale avansate de fotografiere a noilor smartphone-uri în condiții de lumină scăzută cu o campanie de afișări 3D uluitoare. Vedeta campaniei este un animal cunoscut pentru viziunea nocturnă puternică și culoarea vie: tigrul.

Samsung va lansa la Galaxy Unpacked 2022, un eveniment excusiv online, trei telefoane de excepție. Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra se vor afla sub lumina reflectoarelor pe 9 februarie. Știm în proporție de 99% totul despre viitoarele modele emblematice. Dar, încă așteptăm surprize de la compania sud-coreeană. Nu știm dacă vor veni.

Campania Samsung „Tiger in the City” în marile orașe ale lumii

Începând de azi 4 februarie, campania Samsung „Tiger in the City – Tigru în oraș” va aduce la viață un tigru 3D gigant care urlă pe ecrane digitale 3D în cinci dintre cele mai vibrante orașe ale lumii. Clipul video este proiectat pe ecrane gigantice în New York, Londra, Dubai, Kuala Lumpur și Seul, conform SamsungNewsroom. Tigrul este simbolul național al Malaeziei, Indiei, Bangladeshului și Republicii Coreea. Este considerat cel mai iubit animal de pe Pământ, în urma unui sondaj realizat de Animal Planet.

Tigrul 3D din clipul Tiger in the City va depăși barierele digitale pentru a arăta modul în care următoarea linie de smartphone-uri Samsung este setată să ajute utilizatorii să înfrunte noaptea cu noile progrese ale tehnologiei de fotografiere a smartphone-urilor în lumină scăzută.

Anul acesta este Anul Tigrului în Asia. Având în vedere statutul său de gardian, tigrul întruchipează caracteristici cum ar fi curajul și vitejia. Tigrul reprezintă un simbol al puterii și monarhiei în cultura asiatică.

Prin canalizarea imaginii tigrului, Samsung își îmbrățișează, de asemenea, propriul trecut inovator. Cu noua sa campanie amplă, Samsung vă invită să vedeți și să simțiți această viziune de aproape la nivelul străzii înaintea evenimentului Galaxy Unpacked 2022 din 9 februarie.

Samsung Galaxy S22 Ultra va avea quad-camera la spate. Va fi acolo o cameră de 108MP cu f/1,8, PDAF, Laser AF și OIS. Mai este pe spate și o cameră de 12MP, 120˚ (ultra-wide), PDAF dual-pixel, video Super Steady. Sunt însoțite de o cameră de 10MP f/4,9, (teleobiectiv periscop), PDAF dual-pixel, OIS și zoom optic 10x și una tot de 10 megapixeli cu diafragma f/2,4, (telefoto), PDAF dual-pixel, OIS și zoom optic 3x. Frontal are o cameră de 40MP.