Samsung a deschis un magazin emblematic „all-in-one” în Tokyo

968

Samsung Electronics Co. a deschis marți un magazin all-in-one pentru telefoanele smartphone Galaxy în Tokyo, Japonia. Japonia a marcat începutul numărătorii inverse de 500 de zile până la deschiderea Jocurilor Olimpice de Vară Tokyo 2020.

Magazinul cu șase etaje, cu un nivel subteran, este numit Galaxy Harajuku și este cel mai mare dintre magazinele Samsung Galaxy Showcase, a declarat gigantul tehnic sud-coreean. Fațada  clădirii este decorată cu peste 1.000 de smartphone-uri Galaxy. Prin aceasta Samsung sărbătorește cea de-a 10-a aniversare a seriei Galaxy S din acest an.

Designerul japonez Tokyujin Yoshioka a realizat exteriorul acestui magazin Samsung din Tokyo. Magazinul Samsung are o fațadă arhitecturală formată din modelele Galaxy ale companiei. Aceste telefoane sunt luminate și amplasate pe fațadă și în jurul intrării principale a magazinului.

Magazinul Galaxy Harajuku nu este deschis doar până la viitoarele Jocuri Olimpice, va fi un magazin deschis permanent. Sutele de telefoane smartphone-uri din galaxia Samsung care sunt pe fața magazinului se referă la „viziunea despre viitor” a companiei Samsung.

Jocurile Olimpice de vară din 2020 sunt la ediția cu numărul treizeci și doi. Evenimentul se va desfășura în Tokyo, Japonia. Tokyo a mai organizat Jocurile Olimpice de vară în 1964. La Olimpiada din 1964 de la Tokyo, România a câștigat două medalii de aur, patru de argint și șase de bronz.

Samsung a colaborat cu mai multe companii japoneze în domeniul 5G

Vizitatorii pot încerca și cumpăra cele mai noi smartphone-uri și dispozitive portabile Samsung în zonele de experiență și pot primi servicii de reparații în magazin, a afirmat Samsung. Gigantul tech a organizat, de asemenea, un eveniment de deschidere a magazinului cu oficialii Comitetului Olimpic Internațional și alți parteneri olimpici. DJ Koh, președintele Samsung Mobile, alături de Timo Lumme, director executiv în cadrul CIO și Toshiro Muto, directorul general al Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice din Tokyo au participat la ceremonia de deschidere. Vă reamintim că Samsung este sponsor al comitetului Internațional Olimpic.

Conform KoreaTimes, Samsung, un partener olimpic în domeniul echipamentelor de comunicații fără fir, a căutat mereu noi modalități de a-și extinde poziția pe piața japoneză. Acest lucru s-a intensificat în ultimul timp pe măsură ce operatorii japonezi de telefonie mobilă se pregătesc să pună în funcțiune rețelele 5G.

Samsung și KDDI au făcut cu succes mai multe teste de 5G cu transmisie video în timp real. A fost transmisă o înregistrare video UHD de 4 K de pe un tren, pentru prima dată în Japonia. Samsung a mai colaborat și altă dată cu KDDI. Compania KDDI este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicații din Asia. Are sediul în Tokyo. Japonia speră ca noile rețele 5G să fie funcționale până la deschiderea Jocurilor Olimpice Tokyo 2020.