Samsung a deschis un magazin multi-experiență în Dubai Mall

984

Samsung redefinește calitatea de client cu o experiență de retail de ultimă oră. Gigantul tech sud-coreean a deschis un magazin multi-experiență pentru clienții care doresc să experimenteze produsele Samsung înainte de a le cumpăra. Showroom-ul a fost inaugurat de Chung Lyong Lee, președintele Samsung Gulf Electronics, conform GulfNews.

În calitate de clienți care cumpără tot mai multă tehnologie ne dăm seama că există anumite produse care trebuie încercate înainte de a le cumpăra. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că produsele fac mai multe pentru noi suntem obișnuiți de obicei. Ele sunt mai inteligente, mai eficiente și fac parte tot mai mult din viața noastră.

Tocmai pentru acest lucru, pentru a satisface aceste cerințe ale clienților,compania sud-coreeană a deschis acest magazin la Dubai Mall. Showroom-ul de ultimă generație este primul de acest gen din Orientul Mijlociu și Africa. Noul magazin are o suprafață de 853 m² și se concentrează pe unele aspecte cheie de experiență – cum ar fi Connected Living, jocuri, fotografie și televiziune. Sunt practic produse din patrimoniul tehnologic al Samsung în conformitate cu tendințele consumatorul modern.

Experiențe imersive cu produsele Samsung de ultimă generație în Dubai

Suntem încântați să deschidem acest magazin multi-experiență imersiv într-un oraș digital ca Dubai. Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm experiența perfectă pentru consumatorii sofisticați din punct de vedere tehnologic din acest oraș vibrant„. A spus Chung Lyong Lee, președinte – Samsung Gulf Electronics.

Burj Khalifa din Dubai a fost construit de Samsung C & T Corporation și este cea mai înaltă clădire din lume, măsoară 828 m. Costurile totale au fost de peste 1,4 miliarde de dolari. Lifturile care deservesc etajele superioare au o viteză de 64 km/h sau 18 m/secundă.

Clienții vor avea șansa de a experimenta superioritatea produselor Samsung printr-o gamă largă de experiențe direct în magazin. Dacă sunt în căutarea de electrocasnice Samsung, pot încerca o mașina de spălat Samsung și pot înțelege cum să o utilizeze. Știți ce este WindFree AC ? Puteți verifica acest lucru și multe altele în zona „Connected Home Appliances”. Dacă vă întrebați cum este jocul pe un televizor extraordinar Samsung, există o zonă „Gaming”. Samsung spune că stiloul este mai puternic decât sabia, dar ați văzut ce poate face S Pen-ul? Puteți experimenta acest lucru în „S Pen Gallery”.

Secțiunea „Connected Living” din magazin este interesantă. Compania crede și investește într-un viitor în care fiecare locuință va fi un spațiu conectat și, prin urmare, produsele sale sunt gata pentru viitor. Connected Living vă oferă o idee despre viața care va fi în viitorul foarte apropiat. Fie că este frigiderul dvs. spunându-vă că trebuie să cumpărați mai mult lapte sau smartphone-ul care, chiar dacă ați plecat de acasă, poate opri luminile și aparatele inutile pentru a economisi energie. Samsung vrea ca toate acestea să fie posibile pentru clienții săi. Tot aici gigantul tech a prezentat noul televizor QLED 8K, care a fost anunțat la CES 2019 cu doar o săptămână în urmă.