Samsung mărește producția pentru Galaxy S8+

1362

Samsung a decis să intensifice producția pentru Galaxy S8+, din cauza comercianților cu amănuntul care prezintă un interes foarte mare pentru varianta de 6,2 inch a smartphone-ului recent lansat.

Conform unei știri din Corea de Sud, venită prin intermediul lui The Korea Herald, retailerii sunt mult mai interesați de varianta mai mare a telefonului pilot Samsung, fapt ce a condus la decizia firmei tech, de a crește producția acestui tip de aparat.

Ca atare, Samsung a crescut raportul de producție al Galaxy S8+ până la 45% din producția totală, ceea ce reprezintă o creștere cu 5% față de 40% cât a avut până la jumătatea lunii martie.

De asemenea, încă o creștere suplimentară este de natură să urmeze înainte ca dispozitivul să ajungă pe rafturi la 21 aprilie.

Acest lucru înseamnă că Samsung ar putea începe să producă Galaxy S8 și S8+ la o rată egală cantitativ cu cea de la data de lansare.

În comparație cu predecesorul său, Samsung Galaxy S7 modelul Edge, fost produs inițial în cantități mai mici (30% din volumul total), dar raportul a crescut foarte mult până la 70% la sfârșitul anului 2016 din cauza creșterea cererii de consum.

 Edge, marginea – cea mai mare facilitate inutilă! Destul de amuzant, motivul pentru care Galaxy S7 Edge este numit „S7 margine“ este, caracteristica cea mai lipsită de sens: marginile curbate de pe partea din față. Cele două margini arată elegant, dar nu servesc nici unui scop (decât să arate frumos). Aduc un confort telefonului, dar sunt doar de impact vizual, nu au nici o funcționalitate. 

Fără îndoială, acest lucru este o veste foarte bună pentru Samsung, deoarece există indicii puternice că gigantul tech va vinde telefoanele sale emblematice mai scumpe, în cantitati mai mari.

Combinând acest lucru cu vânzările cosmice așteptate pentru perechea Galaxy S8 și Galaxy S8+, este ușor de anticipat de ce compania prognozează încasări record pentru a doua parte a anului 2017.

SURSĂPhoneArena