Acasă Stiri Samsung Electronics a lansat mașina de spălat vase Bespoke

Samsung Electronics a lansat mașina de spălat vase Bespoke

Samsung Electronics a lansat mașina de spălat vase Bespoke, o inovație în materie de design și performanțe de nivel superior. Mașina de spălat vase Bespoke a fost lansată pe data de 18 iunie și se alătură frigiderului Bespoke pentru a completa un aspect interior inedit în bucătărie. Acest produs este util pentru decorarea în funcție de culorile și aparatele electrocasnice din bucătăriei. Mașina poate fi mutată și amplasată foarte ușor iar panourilor laterale pot fi înlocuite atunci când remodelați și redecorați bucătăria.

Mașina de spălat vase Samsung Bespoke este un produs care poate satisface nevoile pentru o familie compusă din 12 persoane. Samsung a lansat mașina în șapte culori pentru a completa diverse interioare de bucătărie pentru consumatori. Culori aplicabile Mașinii de spălat Bespoke sunt White Glam, Pink Glam, Bej Glam, Glam Navy, Charcoal Deep Glam, White Cotta, Charcoal Cotta.

Mașina de spălat vase Bespoke este echipată cu o opțiune de sterilizare

Mașina de spălat Bespoke oferă „curgere tridimensională a apei” pentru o spălare puternică fără riscul de a rămâne zone nespălate. Mașina a fost dezvoltată și optimizată pentru orice fel de dietă și are sistem de rafturi interioare în trei trepte.

De asemenea, pentru consumatorii sensibili la igienă, Bespoke este echipată cu o opțiune de „sterilizare”. La aceasta se folosește apă caldă la o temperatură de 75°. Când se folosește această opțiune, mașina sterilizează 99,999% din bacteriile dăunătoare precum E. coli, Salmonella și Listeria și viruși precum Rota, Noro și Hepatita A.

Mașina de spălat vase a fost inventată în 1887 de americanca Josephine Cochrane. Motivul: servitorii săi îi ciobeau foarte des porțelanurile! În 1924, William Howard Livens inventează prima mașină de spălat vase destinată uzului casnic.

La acest nou produs a fost adăugată funcția IoT prin aplicația SmartThings. În acest fel puteți selecta și opera de la distanță programul puteți verifica progresul spălării sau starea dispozitivului. Astfel puteți utiliza Bespoke ușor și convenabil oricând și oriunde și puteți descărca cursuri suplimentare de spălare, cum ar fi dezinfectarea biberoanelor, a vaselor mai murdare și a tigăilor.

În plus, mașina de spălat vase poate fi folosită mai inteligent și are caracteristici precum „rețeta de spălare”. Această funcție recomandă un curs optimizat personalizat în funcție de materialele din care sunt făcute vasele de spălat. Bespoke are și un „ghid de descărcare”, care oferă sfaturi pentru depozitarea eficientă a vaselor.

Samsung nu a anunțat momentan prețul și disponibilitatea pentru Bespoke

Mașina de spălat Samsung Bespoke este disponibilă în două combinații. De dispozitiv „încorporat” instalat într-o chiuvetă sau un dulap și un tip „restrâns” care poate fi instalat independent, fără restricții de spațiu. Se integrează perfect cu frigiderul Samsung Bespoke. În plus, motoarele invertoare digitale ale mașinii de spălat Bespoke au o garanție de 10 ani.

Ne așteptăm ca acest nou produs cu performanțe superioare, design diferențiat și funcția IoT, să ofere consumatorilor o nouă experiență în bucătărie„. A declarat Yoojin Jeong, directorul Consumer Electronics la Samsung, conform NewsSamsung.

Inițial mașina de spălat vase Bespoke va fi la vânzare în Coreea la un preț de de aproximativ 1.300€. Cel puțin deocamdată Samsung nu a anunțat disponibilitatea în alte zone.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...