Samsung Members este cea mai recentă aplicație cu suport Dark Mode

1047
Sursa Foto: SamMobile.com

Fanii Samsung au fost încântați de Dark Mode de când compania a introdus acest mod în mai multe aplicații. În urma acestui fapt și nu numai, Samsung a continuat să aducă Dark Mode în mai multe aplicații, după lansarea sistemului de operare Android 10 și One UI 2.0. Acum cea mai recentă aplicație care primește această caracteristică este Membrii Samsung – Samsung Members.

O nouă actualizare se dezvoltă acum pentru Samsung Members și va veni cu versiunea 3.5.00.7. În urma acestei actualizări, utilizatorii de smartphone-uri Galaxy vor observa că Membrii Samsung vor urma modul color în întregul sistem și vor rula în Dark Mode, atât timp cât One UI va face același lucru.

Tot mai multe aplicații Samsung vor primi în perioada următoare Dark Mode

Samsung a adus Dark Mode în mai multe din aplicațiile ale sale în acest an. Doar săptămâna trecută, Dark Mode a fost adăugat la Samsung Health, alături de alte câteva modificări ale utilizatorului. Modul întunecat a ajuns și pe Galaxy Themes printr-o recentă actualizare OTA. În acest fel gigantul high-tech sud-coreean mai are doar câteva aplicații care încă nu acceptă această caracteristică.

PENUP are și ea nevoie de un Dark Mode – sau cel puțin funcția lipsește la versiunea 3.4.00.6. Aplicația PENUP este pentru persoanele cărora le place să deseneze și să interacționeze cu alte persoane creative. Același situație cu PENAP este valabilă și pentru Samsung Smart Switch. Deși probabil, Smart Switch ar trebui să aibă cea mai mică prioritate pentru a primi funcția, deoarece aplicația este mai rar folosită.

Smart Switch este o aplicație prin care puteți foarte ușor să transferați fotografii, fișiere și date importante de pe vechile dispozitive mobile în seria Galaxy S și Note. Chiar dacă telefonul vechi nu este un dispozitiv Galaxy, transferul de date către un nou telefon Galaxy prin cablu USB sau Wi-Fi se face instant.

Ca întotdeauna, cea mai recentă versiune a membrilor Samsung este rulată treptat, conform SamMobile. Acest lucru înseamnă că Dark Mode pentru Samsung Members poate sau nu să fie disponibil pe smartphone-ul vostru imediat. Pentru a verifica ce versiune a aplicației rulați, deschideți aplicația, atingeți butonul de meniu cu trei puncte și accesați Setări, apoi atingeți Despre Samsung Members.