Acasă Stiri Samsung transformă Mercedes S-Class (2021) în hub SmartThings

Samsung transformă Mercedes S-Class (2021) în hub SmartThings

Mercedes-Benz își dublează eforturile de a îmbrățișa Internetul obiectelor și tehnologiile conexe. Acest lucru va debuta începând din 2021 cu o limuzină a emblematicei sale categorii Clasa S. Având în vedere acest lucru, producătorul german de autovehicule s-a orientat către Samsung. Astfel gigantul tehnologic coreean a arătat ce poate și a transformat Clasa S într-un hub inteligent SmartThings pentru acasă.

Acest lucru a fost semnificativ mai ușor de implementat decât orice soluție internă fezabilă. A fost foarte simplu pentru că o mare parte a tehnologiei era deja standardizată și gata de livrare ca parte a platformei SmartThings. Acum prin Samsung SmartThings, șoferii vor putea folosi vocea în mașina lor pentru a controla dispozitivele conectate de acasă.

Mercedes S-Class un hub SmartThings pentru acasă

Drept urmare, noua Clasă S va fi prima încercare reală a ambelor firme de a face ceva unic. Ambele companii au convenit asupra unui nou nume – experiențe de la mașină la casă. Aceasta nu este doar o conexiune la distanță, deoarece posibilitatea de a face lucruri precum deblocarea ușii sau pornirea sistemului de încălzire de la casa dvs. nu sunt noi. Este un lucru intuitiv și, de asemenea, unul compatibil această experiență de la mașină la casă. Acesta se datorează faptului că SmartThings cuprinde deja peste 62 de milioane de utilizatori din 10 milioane de case.

Clasa S o nouă oportunitate pentru SmartThings. Ecosistemul SmartThings a existat de aproximativ opt ani până acum, dintre care șase ca parte a umbrelei corporative Samsung. Dar abia de curând Samsung a început să investească cu adevărat în extinderea platformei dincolo de propriul portofoliu de dispozitive. Acest lucru este în mare parte rezultatul faptului că familiile de electronice de larg consum Samsung cuprind un număr mare de aparate conectate la SmartThings.

Fondată de Kark Benz în 1871, Mercedes-Benz este una dintre cei mai vechi companii producătoare de autovehicule. Sediul este în Stuttgart, în landul Baden-Württemberg. Sloganul companiei Mercedes-Benz este „the best or nothing – cel mai bun sau nimic”.

Când Samsung a cumpărat în anul 2014 compania SmartThings din California, produsele și serviciile IoT au fost considerate o investiție pe termen lung. Acum ecosistemul SmartThings se descurcă foarte bine pe frontul de asistență terță. După cum reiese din cifrele privind utilizatorii, ecosistemul include dispozitive de la 120 de mărci certificate.

„Hei Mercedes, am uitat să-mi sting luminile acasă?”

Toate acestea sunt destul de surprinzătoare, având în vedere cât de dependentă a fost și continuă să fie SmartThings de accesul la serviciile mobile de mare viteză. Așadar, adevărata revoluție IoT este un proces gradual care merge în același ritm cu noile rețele mobile. Acum Mercedes-Benz face un pas mai departe cu adoptarea tehnologiei SmartThings de la Samsung, conform SamMobile. Aceasta va oferi șoferilor controlul asupra a numeroase dispozitive prin noul sistem de infotainment MBUX din Clasa S.

Totuși, așa cum ilustrează colaborarea Samsung cu Mercedes-Benz, faptul că se întâmplă în etape nu scade din versatilitatea SmartThings. Acest nivel de control va fi posibil prin MBUX. MBUX este sistem inteligent multimedia pentru mașini, a debutat pe clasa A și va fi introdus pe toate modelele Mercedes. MBUX (Mercedes-Benz User Experience) va putea răspunde la diferite întrebări privind casa și dispozitivele de acolo.

Partea interesantă este că, deoarece MBUX înțelege vorbirea naturală, interacțiunea cu rețeaua SmartThings va fi foarte ușoară. De exemplu, vă puteți întreba mașina „Hei Mercedes, am uitat să-mi sting luminile acasă?” sau „Hei Mercedes, e cineva acasă?„, iar Mercedes S-Class vă va spune.

Mercedes Clasa S (2021) va fi lansată cândva în prima jumătate a anului 2021. Prețurile încep de la suma de 85.000 de euro, pentru versiunea V6.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...