Samsung SmartThings are 52 de milioane de utilizatori activi în lume

826
Sursa Foto: via SamMobile.com

Aplicația Samsung SmartThings funcționează ca hub pentru controlul tuturor dispozitivelor și aparatelor dispozitivelor IoT ale companiei Samsung. Într-o declarație făcută la CES 2020, Kim Hyun-suk președinte și CEO al diviziei electronice de consum Samsung a afirmat că SmartThings fost descărcată de 112 milioane de oameni. Din aceștia 52 de milioane utilizează în mod activ aplicația Samsung.

Această dezvăluire urmează la scurt timp după ce Samsung a dezvăluit cea mai recentă inovație în ceea ce privește apariția pentru o casă inteligentă și complet conectată la internet: un robot de rulare minuscul, numit Ballie, care își poate urmări stăpânul și vă poate ajuta cu diverse sarcini.

SmartThings poate gestiona și dispozitive conectate de la alte companii

Cel mai important lucru al sistemului SmartThings este încercarea Samsung de a oferi un singur punct unic de control pentru toate dispozitivele inteligente de acasă. Acest lucru se întâmplă nu numai cu dispozitivele proprii, ci și cu un număr impresionant de produse terțe care pot fi gestionate cu ajutorul aplicației SmartThings. Conform SamMobile, este fără îndoială unul dintre motivele pentru care rata de adopție este atât de mare.

IoT (Internet of Things) face parte și din ceea ce Samsung numește „Age of Experience”. Aceasta va combina tehnologiile IoT, AI și 5G pentru a crea experiențe care să se adapteze nevoilor fiecărui consumator. Și nu sunt doar SmartThings și casele inteligente care vor beneficia de unirea acestor trei tehnologii. Samsung are, de asemenea, o viziune asupra orașelor inteligente, ceea ce va face „viața orașului mult mai ușoară și mai sigură”. Acesta este un lucru care probabil va mai dura până va fi materializat și disponibil la nivel mai mare.

SmartThings conectează între ele dispozitivele inteligente Samsung pentru a funcționa împreună, făcându-vă casa mai inteligentă. SmartThings funcționează cu un număr din ce în ce mai mare de dispozitive Samsung, inclusiv telefoane, televizoare și frigidere inteligente.

Samsung Electronics inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii în continuă transformare. Compania redefinește numeroase ramuri din industrie, inclusiv televizoare, smartphone-uri, dispozitive portabile, tablete, aparate foto, aparate digitale, imprimante, echipamente medicale, sisteme de rețea și soluții cu semiconductori și LED-uri. SmartTings, IoT, 5G și AI vor fi viitorul lumii digitale iar Samsung este în prim plan.