Samsung Messages primește o nouă actualizare

209
Samsung Messages
Sursa foto: via samlover.com

Samsung Messages este una dintre aplicațiile de bază dintre cele mai frecvent utilizate pe dispozitivele Galaxy. Este o aplicație stoc care vine preinstalată pe fiecare telefon și tabletă Galaxy. După cum știți aplicația de mesagerie Samsung primește prin intermediul interfeței One UI multe modificări software pentru confortul utilizatorilor. Acum, compania a lansat o nouă actualizare pentru Samsung Mesaje.

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația sa de mesagerie, care vine cu versiunea 14.5.20.10, potrivit SamLover. Pentru cea mai recentă actualizare, compania nu a emis un jurnal de modificări adecvat, a spus doar că a remediat mai multe erori. Noua actualizare aduce și unele îmbunătățiri pentru a oferi o performanță și o experiență mai bune utilizatorilor.

Aplicația Samsung Messages este plină de funcții pe care s-ar putea să nu le fi observat dacă o utilizați doar pentru mesajele de bază. Este o aplicație puternică, capabilă de mult mai mult decât elementele de bază ale mesajelor text. Vedeți pe I❤️Samsung ce lucruri poți face cu Samsung Messages!

Cea mai recentă actualizare este acum disponibilă pentru descărcare. Aplicația Samsung Messages este limitată la dispozitivele Galaxy, așa că poate fi actualizat doar din Galaxy Store. Cu titlu informativ, cea mai recentă actualizare pentru Samsung Messages este acum disponibilă cu pachetul software de 29,62 MB și va fi disponibilă pentru acele dispozitive care rulează pe Android 10 până la Android 13. Vă reamintim că aplicația de mesagerie Samsung are și suport pentru mesaje RCS.

RCS – Rich Communication Services, este un protocol de comunicare între operatorii de telefonie mobilă și între telefon și operator. RCS urmărește înlocuirea mesajelor SMS cu un sistem de mesaje text mai bogat în conținut.

Samsung Messages este preinstalată pe fiecare smartphone Samsung și oferă câteva caracteristici importante care fac comunicarea mai bună. Se bazează în principal pe operatorii mobili pentru serviciile sale de trimitere și primire de mesaje. Folosind această aplicație, nu numai că puteți partaja fotografii și emoji-uri, ci și puteți face mult mai multe, cum ar fi să dezactivați sunetul conversațiilor sau să atribuiți mesaje speciale anumitor persoane de contact sau să lipiți un autocolant.

Mai mult, puteți, de asemenea, să setați tonuri personalizate pentru notificările de mesaje, să creați și să programați un mesaj, să schimbați dimensiunea fontului, să editați profilul, etc. Prin urmare, ar trebui să actualizați aplicația pentru a experimenta cele mai recente funcții de pe smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație Mesaje Google vs Mesaje Samsung!