Samsung Messages primește asistență Samsung Pay

187
Samsung Messages primeste asistenta Samsung Pay
Sursa foto: sammobile.com

Samsung și-a actualizat aplicația Messages (Samsung Messages) de trei ori în aceeași zi cu trei actualizări diferite. Deocamdată aceste noi actualizări au fost lansate doar în Coreea de Sud. Toate actualizările au același jurnal de modificări, care par să existe momentan doar în limba maternă a companiei.

Nu este clar de ce Samsung a lansat trei actualizări în aceeași zi, fără a extinde versiunile ulterioare. Dar este posibil ca Samsung să remedieze unele erori care s-ar fi strecurat pe lângă dezvoltatori în primele două actualizări. Cel mai important este că aplicația Samsung Messages primește suport pentru plăți prin Samsung Pay. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Mesaje Google vs Mesaje Samsung!

Mai multe noutăți cu ultima actualizare a aplicației Samsung Messages

În mod ciudat, Samsung a lansat versiunile Messages 14.1.32.21, 14.1.35.5 și 14.1.36.1 una după alta. Toate cele trei actualizări au același jurnal de modificări în Coreea, potrivit SamMobile. Deocamdată, aceste noi funcții Samsung Messages par să fi fost lansate doar în Coreea de Sud, dar cea mai recentă versiune poate intra treptat pe mai multe piețe.

Aplicația Samsung Messages este disponibilă numai pentru dispozitivele Samsung Galaxy. Aplicația este disponibilă pe dispozitivele Samsung care rulează versiunea software Android 9.0 Pie sau o versiune ulterioară.

În ciuda faptului că sunt disponibile doar în Coreea, acestea sunt actualizări foarte suculente, ca toate cele legate de Samsung Pay integrat și promit să ajungă pe alte piețe. Poate că este doar vârful de lance pentru a integra mai bine serviciile oferite de Samsung în ansamblul de aplicații proprii, care ar servi pentru a le promova și a le face atractive pentru utilizatori pe lângă Aplicațiile Google. Acestea sunt de obicei sunt instalate standard în dispozitivele Galaxy. Iată ce scrie în jurnalul de modificări:

  • Suport cutie electronică pentru documente
  • Asistență pentru cadouri Samsung Pay în chat de grup
  • Chat de asistență + ajutor
  • Alte îmbunătățiri ale UI și remedieri de erori

Apple și-a prezentat recent platforma Apple Pay clienților coreeni. Deci nu este surprinzător că noua actualizare Samsung Messages aduce funcționalități suplimentare pentru clienții Samsung Pay. Conform jurnalului de modificări tradus, utilizatorii Messages pot acum să facă cadouri în chat-urile de grup folosind Samsung Pay. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă această funcționalitate ajunge în curând pe mai multe piețe.