Televizoarele Samsung MicroLED în curând pe iahturile de lux

1415

Iahturile sunt altfel de lucruri, nu sunt pentru oricine, proprietarii lor sunt oameni cu foarte mulți bani – poate puțin spus. Pe de altă parte, aceste nave, unele uriașe, inspiră și sunt simbolul luxului absolut. În ceea ce privește designul interior, proprietarii poate mai trec cu vederea designul, nu e sigur, dar din punctul de vedere al tehnologiei, acestea sunt super-dotate. Televizorul MicroLED de la Samsung ar putea ca foarte curând să nu lipsească de pe aceste nave plutitoare, potrivit AllaboutSamsung.

Bond Tehnologie Management va expune împreună cu Samsung, la Monaco Yacht Show, cele mai noi produse Samsung MicroLED. Expoziția de yachturi de la Monaco se desfășoară anual în Port Hercules. Evenimentul a fost lansat în anul 1991 și este cea mai mare expoziție de iahturi mari din Europa.

Samsung MicroLED poate ajunge pe cele mai luxoase iahturi din lume

Samsung Electronics a prezentat pentru prima dată un televizor MicroLED la CES 2018 din Las Vegas. Atunci Samsung a lansat un televizor gigant de 146 inch (370,8 cm.) numit „The Wall”. Noile televizoare MicroLED de la Samsung au avantajul că, la fel ca în televizoarele OLED, fiecare pixel în parte este sursa de lumină. Astfel, nu este nevoie de nici o lumina de fundal, sunt mai eficiente energetic și mai strălucitoare decât televizoarele OLED.

MicroLED-urile Samsung au fost prezente anul acesta peste tot în lume la mai multe expoziții. Samsung a terminat lucrul la tehnologia MicroLED și se pregătește de producția în masă a televizorului The Wall, potrivit companiei Samsung. „Am finalizat tehnologia MicroLED și suntem într-o etapă de început a producției„, a declarat Han Jong-Hee președintele Samsung.

History Supreme, este cel mai scump iaht din lume, costă 4,5 miliarde dolari. Prețul se datorează aurului și platinei utilizate, peste 100.000 kg din aceste metale prețioase. Este proprietatea unui om de afaceri anonim din Malaezia. Printre altele, la bord este o sticlă de lichior cu un diamant extrem de rar, de 18,5 carate, în valoare de numai 45 de milioane de dolari!

Telvizoarele MicroLED sunt scumpe dar, nu pentru Abramovici

Chiar dacă MicroLED este văzut ca viitorul televizoarelor, acestea sunt încă relativ mari, iar producția este complicată. Samsung lucrează în prezent și la dimensiuni de ecran mai mici pentru MicroLED-urile sale. Probabil MicroLED-urile vor fi mai mult pentru utilizarea în B2B (Business-to-business) și corporații din cauza costului ridicat. Președintele Samsung Electronics, a spus: „Prețul nu va fi chiar așa de ridicat pe cât cred oamenii„.

Dar, televizoarele MicroLED sigur vor juca un rol important în designul interior al super iahturilor. Design-ul modular al MicroLEd-ului ar putea beneficia de succes pentru utilizarea în aceste palate plutitoare. Samsung „The Wall“ este deja oferit în variante modulare de 146 și 219 inch.

La Monaco Yacht Show televizoarele Samsung MicroLED vor străluci, la propriu, la fel ca luxoasele super-iahturi care vor fi expuse. Și cine știe, poate că în curând aceste televizoare vor ajunge unde nici nu gândim. Roman Abramovici are pe al doilea cel mai lung iaht din lume, un sistem de apărare anti-rachetă submarin și, tot ce este posibil, va avea și un cinematograf Smasung MicroLED.