Samsung nu va participa cu stand la Mobile World Congress 2021

441
Samsung nu va participa cu stand la Mobile World Congress 2021
Sursa Foto: androidheadlines.com

Mobile World Congress 2021 Barcelona a fost amânat pentru perioada 28 iunie – 1 iulie 2021. Cauza amânării a fost pandemia de COVID-19 care a dereglat toate evenimentele IT din întreaga lume. Este puțin probabil ca Samsung să expună la Mobile World Congress (MWC) 2021 din cauza pandemiei de coronavirus încă activă. Și MWC 2020 a fost anulat cauza pandemiei de coronavirus.

Conform mai multor informații, gigantul tech sud-coreean nu va participa la MWC 2021 și va sări peste expoziția fizică. Cu toate acestea, compania se va alătura evenimentului online. Drept urmare, Samsung nu va dezvălui cele mai noi produse și tehnologii offline în timpul evenimentului. Evenimentul MWC 2021 foarte așteptat trebuia să aibă loc între sfârșitul lui februarie și începutul lunii martie.

Multe companii vor renunța la Mobile World Congress 2021

În afară de Samsung, mai mulți giganți tehnologici și-au anunțat deja retragerea de la eveniment, invocând preocupări legate de coronavirus. Firmele IT de renume, inclusiv Ericsson, Nokia și Sony, au confirmat că s-au retras de la MWC 2021 Barcelona. Nici Google nu va participa la eveniment din cauza pandemiei, iar LG Electronics s-a retras recent din afacerea cu smartphone-uri.

Fără a fi descurajați de acest lucru, organizatorii continuă planurile lor de a organiza MWC 2021, potrivit AndroidHeadlines. MWC este unul dintre primele trei evenimente tehnologice din lume, alături de CES (Consumer Electronics Show) din SUA și IFA Berlin în Germania. Evenimentul din Berlin va fi organizat ca manifestare fizică anul acesta.

Mobile World Congress are loc anual din 1987 (excepție 2020). Din 2006 MWC are loc Barcelona unde va rămâne până până în 2023. Cu peste 100.000 de vizitatori și peste 2.000 de expozanți, este cel mai mare târg IT din Europa.

Samsung a fost una dintre cele mai importante firme IT care a participat de-a lungul timpului la Mobile World Congress. Cu toate acestea, nu intenționează să participe fizic la evenimentul din acest an. Nu va exista un stand Samsung la MWC 2021 Barcelona în acest an.

Compania a lansat un comunicat, explicând de ce a decis să se retragă din evenimentul care urmează. În declarația sa, Samsung a declarat că prioritatea sa numărul unu este sănătatea și siguranța clienților, partenerilor și angajaților săi.

În ciuda faptului că s-a retras fizic de la evenimentul din acest an, Samsung a spus că va participa practic online. Compania intenționează să lucreze în continuare alături de partenerii GSMA din industrie pentru a îmbunătăți experiențele mobile.