Acasă Stiri Samsung Money a fost lansat în parteneriat cu SoFi și Mastercard

Samsung Money a fost lansat în parteneriat cu SoFi și Mastercard

Samsung Electronics America a lansat Samsung Money în parteneriat cu SoFi, o nouă experiență mobilă pentru gestionarea banilor. Samsung Money aduce un cont de administrare a numerarului și cardul de debit Mastercard însoțitor alături de beneficii exclusive pentru Samsung Pay, în parteneriat cu SoFi.

Contul este sigur, fără taxe cu o rată a dobânzii care depășește media națională. Samsung Money vine într-un moment în care oamenii apelează la tehnologia lor pentru plăți fără a pleca de acasă. Samsung Money by SoFi le ușurează și mai mult gestionarea vieții financiare în aplicația Samsung Pay.

Obiectivul Samsung este de a îmbunătăți viața de zi cu zi, punând instrumente puternice în mâinile utilizatorilor Galaxy”. A declarat Sang Ahn, vicepreședinte și GM al Samsung Pay, Serviciul de afaceri din America de Nord, conform NewsSamsung. „Samsung Money by SoFi este cea mai mare mișcare pentru a ajuta utilizatorii să facă mai mult cu banii lor. Suntem încântați să ajutăm utilizatorii noștri să își atingă visele financiare, permițându-le să cheltuiască, să economisească și să-și acceseze banii ușor și în siguranță”.

Lansarea pe piață va avea loc mai târziu în această vară. Samsung Money by SoFi marchează începutul unui nou parteneriat între Samsung și SoFi. În calitate de lideri în domeniul tehnologiei mobile și financiare, Samsung și SoFi au o viziune pentru a face mai convenabil ca oamenii să controleze mai bine viața lor financiară.

Suntem încântați de parteneriatul cu Samsung, o companie de tehnologie de nivel mondial. Vom ajuta la dezvoltarea unei noi experiențe financiare de generație viitoare, extinzând impactul SoFi exponențial„. A spus Anthony Noto, CEO SoFi.

Mai multă comoditate, mai mult control asupra finanțelor personale

Acum, mai mult ca oricând, oamenii se bazează pe tehnologia lor pentru a-i ajuta să plătească, să cumpere și să își gestioneze finanțele. În același timp, multe persoane preferă metodele de plată prin care pot câștiga din dobânzi în loc să le folosească la plăți. Samsung Money by SoFi oferă cel mai bun din ambele. Fără taxe de cont, câștig din dobândă mai mare, experiență de gestionare a banilor care combină comoditatea plăților mobile și controlul unui card de debit.

Samsung Money by SoFi îi face pe utilizatorii de smartphone-uri Galaxy responsabili de cheltuielile și economiile lor. Utilizatorii pot alege între deschiderea unui cont individual sau comun de administrare a numerarului. Mai mult, utilizatorii beneficiază de rambursarea taxelor de la bancomatele din rețea în peste 55.000 de locații din SUA. Samsung by SoFi va fi disponibil inițial în SUA apoi și în Europa și pe alte piețe.

MasterCard Inc. este o corporație multinațională de servicii financiare, cu sediul în New York, SUA. Cu Mastercard se poate plăti în peste 210 țări. Inițial sloganul companiei a fost „Există anumite lucruri pe care banii nu le pot cumpăra. Pentru orice altceva există MasterCard”.

Configurarea unui cont în aplicația Samsung Pay va dura foarte puțin. Cardul virtual va apărea instantaneu în cadrul Samsung Pay la aprobare. Imediat ce utilizatorii primesc cardul de debit fizic prin poștă, nu este necesar să apeleze un anumit număr pentru validare. Cardul este gata de utilizare într-o clipă – trebuie doar să deschideți Samsung Pay și să activați cardul.

Samsung Money by SoFi în colaborare cu Mastercard

Pentru a ajuta oamenii să își gestioneze finanțele de oriunde, Samsung Money by SoFi va pune instrumente financiare esențiale la îndemâna utilizatorilor. Cu doar o apăsare în aplicația Samsung Pay, utilizatorii își pot verifica soldul, revizui declarațiile anterioare și căuta tranzacțiile. Aceștia pot semnaliza activități suspecte, pot întrerupe sau reporni cheltuielile, își pot bloca sau debloca noul card, își pot schimba PIN-ul, toate de acasă fără să sune un reprezentant al băncii.

Samsung, SoFi și furnizorul de tehnologie de plăți Mastercard lucrează pentru a oferi consumatorilor liniște sufletească. Un cont Samsung Money by SoFi este asigurat de FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) până la 1,5 milioane de dolari (de șase ori mai mare decât cel al unui cont bancar normal). Deținătorii de cont Samsung Money by SoFi beneficiază de securitate de la Samsung Knox.

Cardul de debit fizic nu va afișa numărul cardului, data de expirare sau CVV (Card Verification Value). În cazul în care utilizatorii au nevoie de aceste informații, le pot găsi cu ușurință în fila „Bani” din aplicația Samsung Pay, care este protejată în continuare prin autentificare biometrică sau PIN. Utilizatorii își asumă responsabilitatea zero în cazul în care are loc o tranzacție neautorizată. Samsung Knox este imbatabil în această privință.

Noi vedem o schimbare importantă în întreaga lume, pe măsură ce consumatorii se îndreaptă spre digital”. A declarat Jorn Lambert, vicepreședinte executiv, Digital Solutions, Mastercard. „Primele soluții digitale Mastercard combinate cu Samsung Money by SoFi arată cum punctele noastre forte și inovația colectivă pot aduce siguranță, comoditate și ubicuitate”.

Stiri

Samsung a lansat mașini de spălat „Grande AI” de capacitate mai mică

Săptămâna aceasta Samsung a lansat o nouă serie de mașini de spălat cu uscător Grande AI. Noua serie este compusă din mașini...

Samsung primește 48 de premii la concursul internațional IDEA 2020

Compania Samsung a anunțat că a primit 48 de premii de design IDEA 2020. Aceste premii, cele mai renumite în SUA, sunt...

Cota Samsung pe piața telefoanelor pliabile va ajunge la 80% în 2020

Cu Huawei care se luptă să supraviețuiască din cauza sancțiunilor comerciale impuse de guvernul SUA și Motorola care încă nu lansează produse...

Samsung Galaxy A52: au apărut primele specificații

Faptul că Samsung va lansa un Galaxy A52 era ceva de așteptat după înregistrarea unei serii de nume de marcă, în urmă...

Galaxy Watch 3: actualizare pentru îmbunătățirea funcțiilor de sănătate

Galaxy Watch 3 a adus o mulțime de funcții esențiale orientate spre viitor pentru utilizatorii preocupați de sănătate și fitness. Odată cu...

Galaxy F va fi o nouă serie de telefoane ieftine Samsung

Samsung este pregătit să își extindă amprenta în gama entry-level, odată cu lansarea unei noi serii. Aceasta va fi numită Samsung Galaxy...

Iată ce aduce noua interfață Samsung One UI 3.0 bazată pe Android 11

Odată cu lansarea Android 11 beta săptămâna trecută, mulți producători de telefoane se grăbesc să scoată diferitele versiuni ale interfeței proprii de...