Samsung își extinde gama de monitoare de afaceri cu șase noi modele

657
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Foarte multă lume a ajuns să cunoască avantajele și dezavantajele lucrului de acasă în ultimele luni. În timp ce biroul de acasă aduce liniște pentru a lucra productiv și concentrat, biroul clasic este și un loc de întâlnire socială. Aici se menține contactul cu echipa, se organizează întâlniri importante cu clienții și se organizează întâlniri cu furnizorii. Pentru munca la birou Samsung a lansat o nou serie de monitoare.

Dar, indiferent de unde lucrați, munca productivă este posibilă numai cu tehnologia adecvată. Noua serie de monitoare TUF și TF de la Samsung oferă monitorul de afaceri potrivit pentru orice fel de birou datorită unei game largi de caracteristici și proprietăți diferite.

Monitoare discrete care se pot integra în orice birou

Acum Samsung își extinde portofoliul existent de monitoare de afaceri cu un total de șase noi modele. În luna octombrie, Samsung își extinde seria T45F cu o versiune de 22 inch (55,88 centimetri). Modelele mai mari de 24 și 27 inch și noile monitoare de afaceri T65F și T85F sunt deja disponibile pe piață de câteva săptămâni. Noul flag-ship dintre monitoarele de birou – TU87F – va fi disponibil din noiembrie. Monitorul de 32 inch oferă o rezoluție UHD, două porturi Thunderbolt 3.0 și un port LAN integrat. TU87F este noul flag-ship printre monitoarele de afaceri Samsung.

În viitor, două locuri de muncă – și anume unul acasă și unul în incinta companiei – vor fi mai mult regulă decât excepție”. A spus Michael Vorberger, șeful Professional Display Solutions & Consumer Displays la Samsung Electronics GmbH. „Acasă, mulți nu au un birou, lucrează din sufragerie sau pe masa din bucătărie. Acolo au nevoie de un dispozitiv discret care să se integreze în cameră. Din acest motiv, noile noastre modele din seria TUF și TF oferă un suport reglabil pe înălțime, un mod Eye Saver care reduce emisiile de lumină albastră și tehnologia Flicker Free care reduce pâlpâirea.

Thunderbolt este un standard de interfață hardware, dezvoltat de Intel. Permite conectarea perifericelor la un computer. Thunderbolt a fost lansat cu MacBook Pro în 2011. În iunie 2011 Apple a introdus primul său cablu Thunderbolt de doi metri, a costat 49$!

Monitor și stație de andocare într-unul: Samsung TU87F

Noul flag-ship din gama de monitoare de afaceri Samsung TU87F, va fi disponibil din noiembrie. Are un ecran de 32 de inch, aproape fără rame pe trei laturi, rezoluție UHD (3840×2160 pixeli) și HDR10. În acest fel imaginile și videoclipurile pot fi reproduse în culori reale și rezoluție înaltă. Acest lucru este posibil în format portret și peisaj, utilizând un mecanism rotativ. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pe birou, puteți scoate afișajul de pe bază și îl puteți atașa pe perete folosind un suport VESA.

Monitorul Samsung TU87F are două porturi Thunderbolt 3.0. Utilizatorii pot conecta un Samsung Galaxy Book Flex și alte notebook-uri compatibile. Nu numai că imaginea este transmisă prin interfață, dar dispozitivul extern este, de asemenea, încărcat cu 92 sau 15 wați în același timp. În plus, sunt disponibile un port de afișare, o conexiune HDMI și trei conexiuni USB.

Datorită modurilor Picture-by-Picture și Picture-in-Picture, utilizatorii pot conecta mai multe surse în același timp, cum ar fi un notebook compatibil, o tabletă sau un smartphone Galaxy prin Samsung DeX. Pentru a ține evidența sarcinilor multi-tasking, dimensiunea și poziția ferestrelor individuale pot fi ajustate individual. Dispozitivele conectate pot fi, de asemenea, conectate direct la Internet sau alte rețele cablate prin portul LAN integrat. TU87F nu este doar un monitor, ci și o stație de andocare.

Design subțire pentru fiecare cameră: seria Samsung TF

Modelele din seria Samsung TF se caracterizează printr-o bază metalică subțire și un design aproape fără rame. Ca urmare, dispozitivele sunt integrate în mod discret în cameră și ochii sunt focalizați asupra elementelor esențiale – conținutul imaginii. Samsung T85F afișează imagini și videoclipuri pe ecranul de 27 de inch, cu o rezoluție WQHD (2.560 x 1.440 pixeli) și o luminozitate maximă de 350 de niți.

Dacă aveți nevoie de un monitor mai mic, puteți utiliza T45F în variante de 22 și 24 inch. La fel ca toate celelalte, modelele oferă un mod Eco Save, astfel încât consumul de energie în modul de așteptare să fie redus la 0,5 wați. În funcționare regulată, T45F de 22 inch are nevoie de 16 wați. Dispozitivul mai mic va fi lansat în octombrie. Toate celelalte modele Samsung T45F sunt deja disponibile pe piață.

Monitorul Samsung T65F este deja disponibil în magazine. Cu un consum de energie de 18 wați în funcționare regulată, monitorul de 24 inch este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic. Ecranul IPS permite afișarea în culori vii și exacte, precum și un unghi de vizualizare de 178°. Dispozitivul oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de conectare, de exemplu prin HDMI, DV și DPI. Standul reglabil pe înălțime, precum și opțiunile de înclinare, pivotare și rotație ale ecranului permit integrarea flexibilă a monitorului T65F în locul de muncă existent – fie la birou, fie acasă.

Conform NewsSamsung, prețurile cu amănuntul recomandate de Samsung (inclusiv TVA) pentru noile monitoare de afaceri sunt:

  • Samsung TU87F – 32 inch: 689 euro
  • T85F – 27 inch: 359 euro
  • T65F – 24 inch: 199 euro
  • T45F – 27 inch: 209 euro
  • T45F – 24 inch: 159 euro
  • T45F – 22 inch: 139 euro