Samsung își extinde gama de monitoare inteligente la nivel mondial

350
Samsung monitoare inteligente la nivel mondial
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat disponibilitatea globală a noii sale game de monitoare inteligente. Compania oferă mai multe dimensiuni de afișare și opțiuni de design, împreună cu funcții inteligente noi și îmbunătățite. Gama include acum un model mai mare de 43 inch (109,22 centimetri) M7 cu rezoluție UHD, oferind o productivitate sporită și o experiență de divertisment captivantă. Modelele M5 (cu rezoluție FHD) sunt acum disponibile în diagonale de 24 inch (60,96 centimetri), 27 inch (68,58 centimetri) și 32 inch (81,28 centimetri). Toate au un design elegant și o nouă opțiune elegantă de culoare albă.

Seria de monitoare inteligente Samsung a fost lansată în noiembrie 2020. Au fost primele monitoare proiectate pentru afacerile de astăzi, mediul academic și consumatorii care lucrează, învață și se distrează acasă. Smart Monitor oferă multe aplicații media și aplicații de productivitate integrate. Au conectivitate versatilă, difuzoare încorporate și o telecomandă alimentată cu celule solare.

Samsung Smart Monitor în mai multe modele

Monitoarele Samsung vin în mai multe dimensiuni, sunt foarte versatile și au multe caracteristici. Iată mai jos modelele și o scurtă descrire a fiecăruia:

Smart Monitor M7 43 inch (model: M70A). Ca model de vârf, Smart Monitor M7 vine acum într-o dimensiune mare de 43 inch. Acesta maximizează productivitatea și îmbunătățește divertismentul, are un design fără margini și oferă o experiență captivantă, indiferent dacă lucrezi, înveți sau joci. Afișajul 4K Ultra-High Definition (UHD) poate comuta fără probleme funcționalitățile în funcție de nevoi. Poate trece de la un dispozitiv de lucru fiabil la un hub de divertisment 4K instantaneu cu aplicații de streaming de conținut încorporate, difuzoare și capabilități HDR10 pentru a optimiza fiecare detaliu de conținut 4K.

Smart Monitor M5 27 și 32 inch în alb (model: M50A). Popularul model M5 vine acum într-un design alb inedit și elegant. Culoarea este valabilă atât pentru modelele sale 27, cât și pentru cele de 32 de inch. Noua culoare se combină perfect cu design-ul de inspirație minimalistă și adaugă o notă finală oricărei estetice interioare. În acest fel este ideal pentru a completa casa unui utilizator conștient de design.

Smart Monitor M5 24 inch (model: M50A). Gama M5 vine acum și într-un nou factor de formă Full HD de 24 inch. Acesta este cel mai accesibil Samsung Smart Monitor în ceea ce privește dimensiunea și prețurile. Dimensiunea compactă a monitorului îl face ideal pentru cei care s-ar putea să nu aibă spațiul de birou pentru un monitor mai mare. În aceiași măsură este foarte tentant pentru clienții care caută pur și simplu un monitor multifuncțional excelent.

Bixby, Google Assistant și Amazon Alexa pe noile monitoare

Pe lângă noile opțiuni de dimensiune și design, Samsung dezvăluie o serie de noi caracteristici. TV Plus oferă o varietate de conținut 100% gratuit în direct și la cerere, fără descărcări sau înregistrare necesară. Între timp, Universal Guide oferă recomandări de conținut bazate pe o analiză a preferințelor utilizatorului și a modelelor de vizualizare. Astfel aveți sugestii complet personalizate pentru aplicații populare precum Netflix, Prime Video și multe altele. TV Plus și Universal Guide sunt disponibile în funcție de piață.

Asistentul vocal a fost actualizat față de modelele anterioare. Acum alături de Bixby sunt prezenți și Google Assistant și Amazon Alexa. Funcția de acces la distanță va fi, de asemenea, actualizată la „PC pe ecran” începând din luna iunie. Astfel permite conectivitate simplă și sigură între monitorul inteligent și computerele externe pentru o utilizare mai bună.

Ca parte a programului de sustenabilitate pe termen lung al Samsung, M7 43-inch include o telecomandă all-in-one cu energie solară. Aceasta este realizată din plastic reciclat, oferind o eficiență ecologică, cu încărcare de la lumina soarelui sau de la becuri. Mai are și o modalitate de încărcare printr-o conexiune USB-C, conform Samsung Newsroom. Telecomanda pentru alte modele a fost realizată din plastic reciclat pentru a reduce amprenta de carbon și a spori durabilitatea.

Multe caracteristici de conectivitate pe noile Samsung Smart Monitor

Folosind aceleași caracteristici ca și gama de prima generație, gama Samsung Smart Monitor oferă numeroase opțiuni de conectivitate atât pentru PC-uri, cât și pentru smartphone-uri. Utilizatorii își pot conecta dispozitivele mobile personale cu o simplă atingere rapidă folosind Tap View, Mirroring sau Apple AirPlay. În plus, Samsung DeX le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență desktop completă, conectându-și monitorul cu dispozitivul mobil.

Afișajul acceptă, de asemenea, aplicații Microsoft 365, permițând utilizatorilor să vizualizeze și să editeze documente și să le salveze în cloud chiar și fără conexiune la computer, datorită Wi-Fi încorporat. Pentru o configurare curată la locul de muncă, Smart Monitor oferă numeroase porturi, inclusiv un port USB de tip C, 5 porturi USB și capabilități Bluetooth 4.2.

Afișajul se poate transforma, de asemenea, într-un hub de divertisment complet, cu posibilitatea utilizatorilor de a accesa conținutul OTT și de a transmite filme și emisiuni preferate pe Netflix, HBO și YouTube chiar și fără o conexiune la un PC sau dispozitiv mobil. Disponibilitatea serviciului de streaming poate varia în funcție de țară și este necesar un abonament.