Acasă Stiri Samsung prezintă noile monitoare de jocuri QLED G9 și G7 la CES...

Samsung prezintă noile monitoare de jocuri QLED G9 și G7 la CES 2020

Samsung este liderul global pe piața monitoarelor de jocuri în Q3 2019, conform companiei de cercetare de piață International Data Corporation. Potrivit Samsung News, Samsung a prezentat noua linie de monitoare curbate Odyssey pe care le va expune la CES 2020. Monitoarele curbate QLED G9 și G7 sunt mai imersive ca niciodată, au o curbura 1000R și performanțe superioare cerute de jucători. Noua linie a fost complet reimaginată, inclusiv afișaje curbate noi și noi funcții pentru un mod ideal de joc.

Noul sistem Odyssey Gaming Monitor este alcătuit din modelul QLED G9 – cu un afișaj de 49 inch (124,46 centimetri) cel mai bun din domeniu și QLED G7, disponibil în 32 și 27 inch. Ambele monitoare din gama  gamă Odyssey Gaming Monitor sunt complet reproiectate și duc jocurile imersive la nivelul următor. Monitoarele prezintă o curbură extrem de profundă și o calitate uimitoare a imaginii QLED.

Specificațiile dispozitivelor sunt completate de design-uri atrăgătoare – evidențiate de noul design futurist Samsung Infinity Core Lighting – utilizatorii îți pot înclina, ridica și roti monitoarele pentru a găsi unghiul optim de vizualizare.

Monitoarele Samsung QLED G9 și G7 au fost certificate de TÜV Rheinland

Performanțele superioare ale monitorului au fost certificate de TÜV Rheinland, o organizație germană de certificare. TÜV Rheinland a acordat și certificarea Eye Comfort pentru aceste monitoarele Samsung. Cu Samsung QLED G9 jucătorii vor beneficia de un timp de răspuns de 1ms și o rată de actualizare de 240hz. Cele mai noi monitoare de jocuri Samsung sunt în curs de validare pentru compatibilitatea NVIDIA G-SYNC și Adaptive Sync pe DP1.4.

Noul portofoliu Odyssey dovedește că Samsung continuă să conducă inovația în tehnologie și design pentru a permite jucătorilor performanțe semnificativ mai bune”. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv Visual Display Business la Samsung Electronics. „Noua linie de monitoare a fost complet reproiectată pentru a oferi jucătorilor o experiență cu totul nouă și imersivă”.

TÜV Rheinland a fost fondată în 1872 și are sediul în Koln, Germania. Testează siguranța, eficiența și calitatea produselor în 42 de ramuri industriale. Este una dintre cele mai respectate instituții de testare și certificare din Europa și din lume.

Imersiunea și viteza sunt esențiale, deoarece jocurile sunt mai competitive decât oricând. Noile monitoare vin cu inovații tehnice axate pe jocuri, țin cont de nevoile jucătorilor pentru rapiditate, capacitate de reacție și distrageri minime, dându-le cea mai bună experiență de joc posibilă.

Samsung QLED G9 este primul monitor de jocuri DQHD

QLED G9 este primul monitor de joc Dual Quad High High Definition (DQHD; rezoluție 5120 × 1440). Oferă o rată de actualizare rapidă, 240Hz, timp de răspuns de 1ms, un raport de aspect 32: 9, o curbură profundă și imersivă de 1000R și un vârf de luminozitate de 1.000 cd / m². Monitorul dispune de tehnologia Quantum Dot combinată cu un panou HDR1000 VA pentru a produce culori reale și detalii incredibile. Combinația dintre timpul de răspuns rapid și rata de actualizare, împreună cu o curbură a ecranului de 1000R, elimină distragerile pentru jucători și timpul de întârziere. Crează, în același timp, tranziții de ecran ultra-netede pentru momentele critice de joc în care mai puțin de o secundă ar putea însemna diferența dintre câștig și pierdere.

Monitorul Samsung QLED 9G are un nou design uimitor, cu un exterior alb și un nucleu futurist cu iluminare din spate, care include 52 de culori și cinci opțiuni de efecte de iluminare. Efectele de design și iluminare ies în evidență față de monitoarele concurenței și completează orice configurare de joc.

Samsung QLED G7 de 32 și 27 inch pentru o experiență de joc complet nouă

Jucătorii vor aprecia că monitorul QLED G7 are același timp de răspuns rapid și rata de reîmprospătare, afișaj curb profund și performanță generală ca monitorul QLED G9. QLED G7 are o rezoluție puțin mai mică. Quad-High Definition QHD (2560 × 1440). Raportul de aspect este de 16: 9 și panoul HDR600 VA (Vertical Alignament) sunt completate de o luminozitate maximă de 600 cd / m². În plus, ecranul QLED al monitorului G7 cu tehnologie Quantum Dot, oferă o gamă excepțional de largă de culori, care rămân clare și vii chiar și în lumină puternică.

G7 a fost complet reproiectat cu un iluminat exterior elegant, negru mat și schimbare de culori din spate, care pot rămâne statice sau slabe în timpul jocului, precum și schimbarea culorilor în funcție de preferințele jucătorilor. În plus, Samsung QLED G7 din gama Odyssey a adăugat forme dinamice și iluminare pe luneta frontală a monitorului.

Pentru a experimenta pe deplin noile monitoare QLED G9 și G7, Samsung le va expune publicului la CES Las Vegas în perioada 7-10 ianuarie 2020. Monitoarele Samsung QLED G9 și G7 vor fi disponibile la vânzare la nivel mondial începând din trimestrul doi 2020.

Stiri

Diamond OLED, un nou tip de ecran brevetat de Samsung

Samsung produce un număr mare de produse electronice, de la smartphone-uri și articole portabile la televizoare și monitoare. Ecranele acestor produse sunt...

Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu...

Tot ce știm despre smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

După introducerea seriei Galaxy S21 la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, așteptăm acum succesorul Galaxy Z Flip. Acest smartphone cu clapetă...

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile...

Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru...

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....