Samsung a lansat Notebook Odyssey un laptop high-end pentru jocuri

948

Samsung Electronics a prezentat cel mai recent laptop high-end, conform NewsSamsung. Samsung Notebook Odyssey vine echipat cu un procesor modernizat, o placă grafică de ultimă generație și un set de caracteristici exclusive în cadrul unui pachet elegant, reproiectat. Pentru jucătorii care doresc să domine concurența și să se bucure de o experiență de joc uluitoare, Notebook Odyssey oferă un design metalic premium, performanțe de vârf și caracteristici puternice.

Cu cel mai bun design, excelente performanțe și caracteristici, Notebook Odyssey este un jucător cum nu mai există pe piață„. A declarat YoungGyoo Choi, vicepreședinte PC Business Team, Mobile Communication Business la Samsung Electronics. „Cu noul laptop Samsung de ultimă generație utilizatorii vor experimenta cele mai bune și mai intense jocuri„.

Samsung Notebook Odyssey se mândrește cu un design nou și inovator pentru a asigura o experiență optimă pentru utilizatori. Ramele înguste ale notebook-ului oferă mai mult spațiu pentru ecranul său de 15,6 inch Full HD (144 Hz). Cu placă grafică NVIDIA, Notebook Odyssey permite utilizatorilor o experiență de joc profundă și interactivă și o imagine clară, care le permite să vadă fiecare detaliu. Fiind cel mai rafinat laptop Samsung pentru jocuri, designul premium de la Notebook Odyssey face ca utilizatorii să aibă un partener elegant cu mult stil.

Performanțe excelente pentru Samsung Notebook Odyssey

Jucătorii au nevoie de un laptop cu noi caracteristici de performanță, pregătit pentru cele mai mai exigente jocuri. Samsung Notebook Odyssey vine echipat pentru a ieși victorios în fiecare bătălie. Are cel mai nou procesor Intel Core i7 de a opt-a generație și NVIDIA GeForce RTX de ultimă generație. La interior, cele două suflante Jet Blade au 83 de lamele fiecare și un nou sistem de răcire. Astfel laptop-ul funcționează la fel de rapid și cât mai rece posibil, indiferent de intensitatea sesiunii de joc.

NVIDIA este o corporație multinațională americană specializată în producerea de procesoare grafice pentru PC și dispozitive electronice mobile. Compania a fost fondată în 1993 și are sediul în Santa Clara, (Silicon Valley) California.

Samsung Notebook Odyssey oferă și un set nou de setări și funcții exclusive. Modul Odyssey permite utilizatorilor să salveze presetările de setări în diferite profiluri pentru diferite tipuri de jocuri. Beast Mode permite utilizatorilor să moduleze performanța lui Notebook Odyssey, în funcție de software-ul pe care îl utilizează. Black Equalizer îi ajută pe utilizatori să facă un pas mare pentru a câștiga prin îmbunătățirea iluminării în joc. Utilizatorii pot mări stocarea pe Notebook Odyssey prin adăugarea unui SSD suplimentar, prin dezactivarea hard disk-ului implicit pentru stocarea suplimentară.

Samsung Notebook Odyssey aduce performanțe de ultimă oră și multe caracteristici exclusive. Toate aceste au fost concepute de Samsung pentru a ridica nivelul jocurilor pentru toți utilizatorii. Samsung Notebook Odyssey va fi disponibil inițial în SUA de la începutul anului. Ulterior disponibilitatea va fi extinsă în Coreea de Sud și China și apoi în alte regiuni selectate.

Specificații Samsung Notebook Odyssey

Dimensiuni 357,6 x 270,5 x 19,9 mm
Greutate 2,4 kg
Baterie 54 Wh
Material Aluminiu
Display LCD 15,6 inch Full HD (144 Hz) │ G-Sync
Procesor Intel Core i7
Placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080
Memorie 16 GB RAM (slot pentru memorie duală)
Stocare 256 GB NVMe SSD (2 x SSD slot) / 1 TB HDD (1 x HDD slot)
Wireless 802.11ac 2×2
Difuzoare Difuzoare stereo cu Dolby Atmos
Porturi 1 x USB-C │ 3 x USB 3.0 │ HDMI │ RJ-45