Samsung Smart Monitor M7 White Edition lansat în Coreea

326
Samsung Smart Monitor M7 White Edition lansat in Coreea
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat pe piața internă în Coreea de Sud un nou „monitor inteligent” M7 White Edition. Samsung Smart Monitor M7 White Edition este un „ecran all-in-one” echipat cu un hub inteligent care vă permite să vă bucurați atât de avantajele unui monitor, cât și ale unui smart TV.

Samsung Smart Monitor a fost lansat pentru prima dată în decembrie anul trecut. Monitorul s-a impus pe piața din Coreea cu vânzări cumulate depășind 100.000 de unități până la sfârșitul lunii octombrie. Datorită acestei popularități, Samsung a continuat să își consolideze gama de monitoare inteligente în acest an. După Smart Monitor M7 Black Edition (43 și 32 inch) cu rezoluție UHD, compania a lansat și o ediție alb/negru M5 (32 și 27 inch) cu rezoluție FHD. Acum primim un Samsung Smart Monitor M7 White Edition cu diagonala de 32 inch (81,28 centimetri). Conform Samsung Newsroom, Samsung are acum șapte tipuri de monitoare premium inteligente.

Samsung Smart Monitor M7 White Edition costă ~430€

Monitorul inteligent Samsung M7 White Edition are un design alb subțire, curat și modern, cu multe tehnologii inovatoare. Are un port de tip USB-C pentru încărcare de până la 65W; transmisie de date de 10Gbps; USB 2.0 și Bluetooth 4.2 pentru a face viața de zi cu zi mai convenabilă.

În special, aplicațiile Over-the-top (OTT) de bază sunt instalate pe ecranul de pornire. În acest fel astfel vă puteți bucura cu ușurință de diverse servicii OTT (YouTube, Netflix, Disney Plus, Wave, Teabing, Watcha etc.) prin conectarea la Wi-Fi. Puteți utiliza funcția de divertisment în funcție de gusturile dvs. individuale, utilizând „Samsung TV Plus”, aplicația reprezentativă Samsung pentru vizionarea TV în timp real și „Ghid universal”, care vă recomandă conținut care se potrivește gusturilor dumneavoastră.

Watcha a fost fondată în 2011 și are sediul în Seul, Coreea. Compania are una dintre cele mai bune aplicații din lume de recomandare pentru filme, seriale TV și cărți. Aplicația se bazează pe mai mult de 500 de milioane de evaluări și recenzii.

Monitoarele inteligente Samsung au, de asemenea, o interoperabilitate excelentă cu dispozitivele mobile. „Samsung Wireless DeX” vă permite să rulați aplicațiile utilizate pe smartphone-ul dvs. Galaxy direct pe monitorul inteligent sau să utilizați smartphone-ul ca pe un computer. Monitorul are funcția de oglindire pentru a vizualiza ecranul smartphone-ului dvs. pe monitor. Este echipat cu diverse funcții, cum ar fi „Tap View”, care vă permite să conectați cu ușurință ecranul pe care îl vizionați la un monitor atingând ecranul. Revista britanică IT „Trusted Reviews” a selectat Samsung Smart Monitor M7 drept cel mai bun monitor al anului.

Samsung Smart Monitor M7 White Edition este vândut exclusiv la Kakao Makers în Coreea de Sud. Are un preț de 580.000 woni, aproximativ 430 de euro. Nu sunt momentan informații despre disponibilitatea pe alte piețe.