Acasă Stiri Samsung a lansat monitorul curbat CRG5 în Europa, la Gamescom 2019

Samsung a lansat monitorul curbat CRG5 în Europa, la Gamescom 2019

Samsung a anunțat lansarea în Europa a noului său monitor de jocuri CRG5, cel mai recent monitor curbat pentru jocuri. Lansarea a avut loc la Gamescom 2019, o expoziție pentru jocuri video organizată anual la Köln în Germania. Monitorul Samsung CRG5 a fost dezvăluit pentru prima dată la E3 2019 (Electronic Entertainment Expo), 11-13 iunie la Los Angeles.

Samsung CRG5 oferă cea mai mare rată de reîmprospătare din domeniu 240Hz, un display curbat și compatibilitate NVIDIA G-SYNC. Designul minimalist al monitorului CRG5 oferă un ecran fără margini și un stand robust și ergonomic. Cu aceste caracteristici CRG5 vine în ajutorul gamerilor, conform NewsSamsung. Aceștia se vor simți confortabil și vor avea parte de o experiența imersivă inimaginabilă.

Samsung CRG5 cu rata de împrospătare de 240Hz și curbura de 1500R

La Gamescom 2019 (20 – 24 august), cabina de prezentare Samsung este de 500 m², mai mare decât un teren de baschet. Pe lângă monitorul Samsung CRG5, participanții pot experimenta și cele mai recente inovații în materie de monitoare, inclusiv monitorul Super Ultra-wide CRG9 de 49 inch.

Samsung CRG5 de 27 inch. Monitorul combină o rată de actualizare rapidă prin tehnologia RapidCurve de 240Hz și o curbură a ecranului de 1500R. Astfel elimină timpul de întârziere în timp ce afișează scene ideale pentru o experiență cu adevărat imersivă. Rata de reîmprospătare de 240Hz permite o reacție rapidă în timp ce ecranul curbat 1500R oferă o vedere mai largă cu o singură privire. Pentru a elimina orice întârzieri în acțiune, G-Sync Compatible NVIDIA sincronizează unitatea de procesare grafică (GPU) și ecranul, oferind jucătorilor jocuri foarte dinamice și perfecte în orice scenă în rezoluție Full-HD.

NVIDIA este o corporație multinațională americană specializată pe producerea de procesoare grafice pentru PC, pentru stații grafice și dispozitive electronice mobile. A fost fondată în 1993 și are sediul în Santa Clara (Silicon Valley), California, SUA. NVIDIA Corporation nu are propriile sale linii de fabricație și funcționează tip fabless.

Cu un raport impresionant de contrast 3000: 1, cel mai recent monitor curbat de jocuri Samsung oferă un negru mai profund și alb mai strălucitor. Oferă detalii de mare acuratețe în părțile cele mai strălucitoare și întunecate ale unei imagini, pentru o mai mare plăcere a utilizatorului. Samsung CRG5 are un ecran curved vertical alignment – aliniament vertical curbat (VA). A fost adaptat la gama de vizualizare a utilizatorului pentru o concentrare sporită în momentele critice de joc.

Samsung CRG9 cu dual Quad High Definition (5.120 x 1.440)

Designul lui Samsung CRG5, aproape fără margini, oferă jucătorilor și mai mult spațiu pe ecran. Monitorul Samsung CRG5 are o serie de moduri optime de joc care fac jucătorul să experimenteze jocurile mai confortabil ca niciodată. Modul de joc este o setare opțională care ajustează automat și în mod optim nivelurile de negru, contrastul, claritatea și culoarea pentru toate tipurile de jocuri.

Samsung CRG9 49 inch. Monitorul Samsung de 49 inch (124,46 centimetri) a câștigat premiul CES 2019 Best of Innovation în categoria periferice pentru calculatoare. A câștigat și premiul Honoree în categoria de produse pentru jocuri de noroc. Monitorul Samsung include o serie de caracteristici premium, în primul rând o rezoluție HDR 1000 și dual Quad High Definition (5.120 x 1.440). Este echivalent cu plasarea a două monitoare de 16 inch cu raport de aspect de 16: 9, unul lângă altul. CRG9 oferă, de asemenea, un miliard de culori cu 95% spațiu color DCI-P3. Prezenta imagini realiste, atingând în același timp o luminozitate maximă de 1.000 de nits. Sunt vizibile detalii superfine în cele mai strălucitoare și întunecate părți ale unei imagini.

În plus, CRG9 oferă o rată de reîmprospătare de 120Hz, care reduce la minimum decalajul imaginilor și neclaritatea mișcării. Tehnologia HDR AMD Radeon FreeSync 2 reduce întreruperile ecranului și latența de intrare pentru a asigura cea mai bună experiență de joc posibilă. Virtual Aim oferă jucătorilor o precizie sporită, în timp ce curbura ecranului la CRG9 oferă jucătorilor un câmp de vedere extrem de larg pentru o experiență de joc mai imersivă.

Stiri

Samsung pe locul doi anul trecut în India, dar pierde puțin teren

Încep să apară cotele de piață la vânzările de smartphone-uri din ultimele trei luni ale anului 2019. Cu ajutorul acestor putem vedea...

Galaxy Note 20, o scurgere a unui proiect de design arată modulul foto

Anul trecut, primele scurgeri de informații despre Galaxy Note 10 au început să apară mult mai devreme decât era prevăzut. Dar acum,...

Galaxy Fold 2 în trimestrul doi 2019 după Z Flip, noi confirmări despre el

Să începem cu o certitudine: Galaxy Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold, primul telefon pliabil Samsung. Am înțeles acest lucru...

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...