Samsung sponsor la turneul de tenis WTA Mutua Madrid Open 2022

404

Samsung sponsorizează foarte multe evenimente sportive de la Jocurile Olimpice la turneele de tenis de camp. În același timp compania este sponsor oficial la echipe puternice din marile campionate de fotbal ale Europei. În aceste zile compania Samsung este prezentă la turneul de tenis Mutua Madrid Open 2022.

Pentru al doilea an consecutiv Samsung surprinde cu designul original al uniformelor pentru băieții de mingi de la Mutua Madrid Open 2022 care se desfășoară între 26 aprilie și 8 mai la Madrid. Ținutele băieților de mingi sunt inspirate din culorile seriei Samsung Galaxy S22.

Culorile principale pentru aceasta ediție sunt vișiniul si verdele, culorile vibrante ale seriei Samsung S22. Acestea ies în evidență din întuneric sub forma unor degrade-uri, conferind piesei vestimentare un finisaj unic de linii difuze, imitând efectul luminescent. Piesele de îmbrăcăminte proiectate emană calitate și confort în ceea ce privește funcționalitatea lor.

Mutua Madrid Open 2022 sponsorizat de Samsung

Colecția 2022 pentru Mutua Madrid Open 2022 constă dintr-un tricou polo, pantaloni, un hanorac, o parka și o mască în ambele culori, verde și vișiniu. Colecția este completată cu alte accesorii precum rucsacuri, șepci, sticle sau curele pentru păr. În plus, pentru al doilea an consecutiv, linia are un accesoriu cu totul special: pantofii inclusivi produși de firma Timpers. Acest brand de adidași își proiectează produsele și pentru pentru persoanele cu dizabilități de vedere.

După succesul ediției trecute casa de creație VRANDED Haus a fost din nou aleasă pentru pentru a modela acest proiect de conceptualizare și dezvoltare a îmbrăcămintei. Scopul este de a îmbunătăți designul și calitatea, subliniind în același timp inovația și tehnologia Samsung, potrivit SamsungNewsroom. Acesta este unul dintre obiectivele Samsung pentru acest an, acela de a se apropia de mișcarea reală a mingii de tenis. Pentru aceasta, grafica circulară se joacă cu structura iconografică a mingii de tenis și traiectoria pe care aceasta o desenează pe teren, în timp ce formele ondulate ale petelor colorate simbolizează traiectoria mingii de tenis pe teren.

Manuel Santana Martínez cunoscut ca Manolo Santana a fost un jucător de tenis spaniol. A fost considerat cel mai bun jucător de tenis din lume în 1966. Santana a fost trecut în International Tennis Hall of Fame în 1984.

Mai mult, Samsung va desfășura și diverse activități pe tot parcursul turneului, inclusiv tombole pentru produse sale pe rețelele de socializare pentru acei iubitori de tenis care se bucură de meciurile desfășurate pe terenul Manolo Santana (Terenul Central).

Televizoarele Samsung Neo QLED 8K formează o pictură murală în sala jucătorilor

Prezența Samsung la Mutua Madrid Open 2022 nu va fi doar pe teren. Televizoarele Neo QLED 8K pot fi văzute în mai multe dintre zonele complexului Caja Mágica, precum Sala Jucătorilor, unde formează o pictură murală spectaculoasă cu imagini ale sportivilor.

Televizoarele Samsung vor avea, de asemenea, un rol principal în standul Twitch care a fost instalat în locație. În acest fel, participanții se vor putea bucura de tot spectacolul care înconjoară turneul.

Sportiva din România, Simona Halep a fost printre protagonistele de la Mutua Madrid Open 2022. Din păcate, Simona (locul 21 în clasamentul WTA – Women’s Tennis Association), a fost eliminată în sferturile de finală. Turneului WTA de la Madrid este dotat cu premii totale de 6.744.165 de euro. Câștigătoarea la simplu va primi un premiu de 1.041.570 € și 1.000 de puncte WTA. Locul doi va primi un premiu în de 568.790 €.