Samsung și Natural Cycles aduc urmărirea ciclului în seria Galaxy Watch 5

205
Samsung si Natural Cycles
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și Natural Cycles au anunțat un parteneriat pentru a aduce capabilități avansate de urmărire a ciclului menstrual bazate pe temperatură pentru seria Galaxy Watch 5. Este pentru prima dată când algoritmul inovator al Natural Cycles a fost adaptat pentru un ceas inteligent. Ceasurile inteligente care dispun de tehnologia de fertilitate Natural Cycles vor fi disponibile utilizatorilor din 32 de țări din Europa, inclusiv în România, America de Nord și Asia.

Acest ultim parteneriat Samsung și Natyral Cycles combină tehnologia superioară a senzorilor Samsung cu tehnologia inovatoare de fertilitate Natural Cycles. În acest fel cele două companii vor oferi utilizatorilor o perspectivă mai detaliată asupra ciclului menstrual. Astfel utilizatorii de Galaxy Watch 5 Galaxy Watch 5 Pro vor putea accesa urmărirea avansată a ciclului. Noua funcție a fost aprobată recent de Ministerul Securității Alimentelor și Medicamentelor (MFDS) din Coreea de Sud. Funcția de urmărire a ciclului a fost, de asemenea, înregistrată la Food and Drug Administration (FDA) din SUA și respectă cerințele marcajului CE.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Watch 5 primește o funcție pentru femei de la Samsung și Natural Cycles

Natural Cycles se angajează să inițieze sănătatea femeilor cu cercetare și pasiune, conducând dezvoltarea tehnologiei inovatoare de fertilitate. A dezvoltat prima aplicație din lume care este alimentată de un algoritm proprietar care utilizează temperatura corpului și alți indicatori cheie de fertilitate pentru a determina starea unică de fertilitate a fiecărui utilizator. Natural Cycles își folosește tehnologia și algoritmul pentru a alimenta funcția de urmărire a ciclului disponibilă în aplicația Samsung Health cu seria Galaxy Watch 5.

Natural Cycles este o aplicație mobilă concepută pentru a ajuta femeile să își urmărească fertilitatea. Aplicația prezice zilele în care o femeie este fertilă și poate fi folosită pentru planificarea sarcinii și a contracepției.

Samsung conduce următoarea eră a monitorizării digitale a sănătății cu tehnologia sa avansată de senzori, inclusiv senzorul BioActive. În plus, noul senzor de temperatură cu infraroșu le permite utilizatorilor să obțină o imagine de ansamblu mai detaliată, urmărind modificările temperaturii pielii, precum și ciclul menstrual. Senzorul de temperatură folosește tehnologia infraroșu pentru citiri mai precise. Toate datele sunt criptate și stocate pe dispozitivul utilizatorului. Astfel oferă utilizatorilor mai mult control asupra datelor lor de sănătate și o mai bună liniște sufletească.

Urmărirea ciclului bazată pe temperatura pielii va fi disponibilă prin aplicația Samsung Health, potrivit Samsung Newsroom. Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor primi noua funcție în al doilea trimestru din 2023. Funcția va fi disponibilă inițial în 32 de piețe la nivel global, inclusiv în România. Utilizatorii din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria vor primi noua funcție. De asemenea va ajunge în Islanda, Irlanda și Italia, Coreea, Letonia, Lituania, Luxemburg, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit și SUA.